Een e-bike met middenmotor is de beste fiets voor de komende jaren. Doe een test of koop uw fiets direct online

  Een e-bike ofwel pedelec met middenmotor, is de beste fiets waarmee u het nieuwe jaar kunt ingaan. Het is misschien geen goedkope fiets, maar wel een fiets waarmee u veilig, makkelijk en betrouwbaar kunt fietsen in Nederland. De motor is van topkwaliteit en naast een goede ondersteuning is de plek waar de motor is gemonteerd perfect. De motor zit in het midden van de fiets, bij de trapas. Centraal tussen de wielen én laag bij de grond. Dat brengt het zwaartepunt omlaag waardoor u heel stabiel door ons mooie fietsland kunt fietsen. Meld u aan voor een test en kies meteen voor een e-bike die het beste bij u past.

  E-bike met middenmotor voor de nodige dynamiek

  De naam pedelec is in Nederland iets minder bekend; meestal wordt er gesproken over een e-bike of e-fiets. Een fiets met trapondersteuning die al veel in ons land wordt gebruikt en waarvan de verkoopcijfers nog steeds een stijgende lijn vertonen. Dit komt onder meer door de verbeteringen op technologisch gebied. Tegenwoordig zijn ook de motors zodanig verbeterd dat men een zekere dynamiek kan opmerken, zoals bij de middenmotor.

  Een e-bike met middenmotor is extra stabiel. Het stuurt als een gewone fiets, maar heeft een betere wegligging door het lage zwaartepunt. Een e-bike met middenmotor is zowel prettig op vlak, glooiend en heuvelachtig terrein. Ideaal om mee te nemen voor een buitenlandse fietsvakantie, want helemaal vlak fietsen kunt u vaak alleen in Nederland. Natuurlijk spelen ook de weersomstandigheden en de temperatuur een rol. Maar de belangrijkste factor bepaalt u zelf, want een e-bike met goede motor doet het halve werk. De motor zal bijspringen wanneer deze merkt dat het voor u iets te zwaar wordt en biedt u dan ook de mogelijkheid om zelf de kracht te verhogen of te verlagen, dit kunt u instellen op het dislay.

  De beste e-bike van 2018

  Wat de beste e-bike van 2018 is, valt niet zo te zeggen want het kiezen voor een fijne fiets is vaak een kwestie van persoonlijke smaak. Wel kunnen we stellen dat elektrische fietsen steeds beter worden en daardoor in populariteit stijgen. Als u online gaat zoeken naar een e-bike is er veel keuze, echter bieden wij alleen e-bikes aan die als beste worden getest. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsfietsen die u tegen een eerlijke prijs kunt kopen. Daarnaast bieden wij een goede service van A tot Z. Ook na aankoop van uw e-bike mag u rekenen op een goede service voor het onderhoud van uw fiets. Op onze site kunt u hier meer over lezen.

  De verschillende kwaliteitsonderdelen van onze fietsen zorgen er samen voor dat u optimaal kan genieten van een fietstocht zonder dat u vermoeid raakt door het vele trapwerk. Wellicht het belangrijkste onderdeel is de motor, die samen met de accu staat voor een veilige, niet opmerkbare manier van ondersteuning wanneer het wat lastiger wordt om nog gemakkelijk vooruit te komen bij het fietsen.

  Vouwfiets met middenmotor kopen

  Wij bieden verschillende modellen te koop aan. Bent u op zoek naar een elektrische fiets met middenmotor? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres; wij leveren de nieuwste e bikes. Om erachter te komen welk type en model het beste bij u past, nodigen wij u graag uit om een test te doen in een van onze testcentra. Uiteraard kan dit ook bij u aan huis, mits u in Nederland woonachtig bent. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uit gaat en meldt u aan. Bent u al gevallen voor een bepaald model? Dan kunt u natuurlijk ook uw e-bike direct online bestellen via onze collectiepagina.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen