Koop een elektrische damesfiets die bij u past. Voor zowel dames als heren die een E bike met een lage instap wensen

  Wij weten als geen ander hoe een mooie elektrische damesfiets eruit hoort te zien. Mooi, stijlvol en sportief. Een goed voorbeeld daarvan is de Spark evo met luxe afmontage en een fluisterstille middenmotor. Traditioneel is voor de dames de lage instap erg prettig, maar wij merken ook dat mannen dit steeds meer weten te waarderen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een dichte kettingkast, heeft deze moderne E bike nauwelijks onderhoud nodig. Uiteraard bieden wij nog meer damesfietsen met optimaal fietscomfort. Bent u nieuwsgierig geworden? Surf dan snel verder naar onze collectie. U kunt direct online bestellen of gratis en vrijblijvend een proefrit aanvragen.

  Welke elektrische damesfiets past bij u?

  Een fijne elektrische damesfiets kiezen kan lastig zijn. Er is veel keuze en er zijn ook nogal wat mogelijkheden. Gaat u de fiets gebruiken voor woon-werk verkeer, om de kinderen naar school te brengen of juist voor langere recreatieve fietstochten? Om een goede aankoop te kunnen doen, is een proefrit zeker de moeite waard. Dit kan in ons testcentrum, op uw werk of bij u aan huis. Met de door u gekozen elektrische damesfiets komen wij op locatie, zodat u de fiets eerst kunt testen of er voor u geen hinderlijke aspecten zijn.

  Geluid is bijvoorbeeld iets waar u zich tijdens het fietsen aan kunt gaan ergeren. Om optimaal te kunnen genieten van uw E bike is het belangrijk om te weten hoe stil de motor is. Tijdens een proefrit merkt u dat al snel. Het zou niet fijn zijn als men u al van ver hoort aankomen. Bij onze fietsen is dit niet het geval. Ze zijn voorzien van fluisterstille motoren.

  Sportieve dames E-bike om direct op pad te gaan

  Fietsen doet u vaak met z’n tweeën. Een leuke, gezellige en sportieve vorm van ontspanning. Wij hebben dan ook sportieve fietsen voor zowel dames als heren. Net zoals voor de dames hebben wij ook voor de heren interessante en bijzondere mooie fietsen. Alle kenmerken zijn netjes weggewerkt, geen gedoe met lastige knopjes of andere handelingen. Met een elektrische fiets van E-bikez kunt u direct op pad.

  Als specialist in elektrische fietsen hebben wij al heel wat prijzen gewonnen en zijn al onze fietsen winnaar van het jaar geworden. Kijkt u maar eens in ons overzicht. Zowel een elektrische damesfiets als herenfiets bestaat uit 100% kwaliteitsonderdelen, waardoor we een betrouwbare en robuuste elektrische fiets kunnen garanderen. Welk exemplaar u ook kiest.

  E-bikes voor dames én heren

  Al sinds 2011 ontwerpen en vervaardigen wij E bikes voor dames en heren. Wij onderscheiden ons doordat wij uitsluitend goede onderdelen gebruiken die jarenlang meegaan, zoals de motor. De motor is het hart van een E bike en juist daar besteden we veel aandacht aan. Tegenwoordig gebruiken we veelal een middenmotor, omdat deze via de eigen trapkracht werkt en daarom zeer natuurlijk aanvoelt. Bij een middenmotor zit de motor bij de trapas. Voor de gewichtsverdeling is dat gunstig. Een elektrische damesfiets met middenmotor staat daarom voor hoog comfort en goede flexibiliteit. Door het lagere zwaartepunt is de fiets bovendien extra stabiel. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen