Voor een sportieve elektrische fiets voor heren bent u bij ons aan het juiste adres

  Op een stoere elektrische herenfiets kunt u in de stad makkelijk manoeuvreren. Van winkel tot kroegje, waarheen u maar wilt. U kunt kiezen voor het robuuste uiterlijk van een fiets met of zonder stang. Traditioneel gezien heeft een herenfiets een stang, maar veel mannen vinden dit maar lastig. Kies gewoon voor een fijne fiets en laat de rest aan de verbeelding over. Een slimme man rijdt immers op een elektrische fiets, want u komt hiermee snel en veilig op de plaats van bestemming. Heren opgelet, op onze collectiepagina leest u alles over onze elektrische fietsen.

  Een elektrische fiets voor heren met of zonder stang

  Heren fietsen net zoveel als vrouwen, alleen fietsen heren vaak sneller en langer. Vrouwen fietsen daarentegen veiliger, want ze sluiten zoveel mogelijk risico’s uit. Voor de heren is er nu een stoere elektrische fiets die snel én veilig rijdt. Op onze collectiepagina heeft u de keuze uit verschillende modellen. Een herenfiets met stang of een fiets zonder stang met lage instap.

  Vooral voor de iets oudere heren is een elektrische fiets met lage instap ideaal. Het is veiliger, want het op- en afstappen en tot stilstand komen gaan nu eenmaal makkelijker. U heeft minder kans om te vallen of van het fietspad te geraken. Wilt u toch graag een herenframe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Volt Evo als elektrische fiets voor heren

  Een mooie, sportieve herenfiets is bijvoorbeeld de Volt Evo. Met maar liefst 5 niveaus kunt u zelf bepalen hoe hard u wilt trappen. De ondersteuning is via het digitale display eenvoudig in te stellen. Deze elektrische herenfiets heeft veel kracht, maar is toch fluisterstil. U kunt er lange afstanden mee rijden, maar ook gebruiken als stadsfiets ofwel voor dagelijks gebruik.

  Fiets naar uw werk of naar de supermarkt met het comfort en betrouwbaarheid van bijvoorbeeld de Volt Evo. Ontwikkeld en samengesteld met onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, een garantie voor optimaal fietsgenot. Het is een absolute winnaar, maar natuurlijk zijn er nog andere elektrische fietsen te koop.

  Herenfiets te koop in verschillende prijscategorieën

  Al onze fietsen hebben fantastische rijeigenschappen die ultiem comfort bieden voor ritten in de stad en daarbuiten. Recreatief of praktisch. Voor beide doeleinden zijn onze elektrische fietsen geschikt. Ze zijn te koop in verschillende prijscategorieën.

  Wij begrijpen heel goed dat u niet zomaar overgaat tot het kopen van een elektrische herenfiets. Het is en blijft nu eenmaal een investering en dan wilt u natuurlijk overtuigd zijn dat u het beste koopt in een bepaalde prijscategorie. Daarom bieden wij u de gelegenheid om een testrit te maken op de door u uitgekozen fiets.

  Meld u aan voor een testrit

  De testrit kan plaatsvinden in een testcentrum of bijvoorbeeld bij u aan huis. Het enige wat u hoeft te doen is het aanmeldformulier in te vullen en de fiets naar keuze door te geven. Na de rit kunt u een weloverwogen besluit nemen, want wij willen graag dat u tevreden bent over uw aankoop. Heeft u vragen over een van onze elektrische fietsen? Stelt u ze dan gerust.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen