Een elektrische fiets of vouwfiets met lage instap combineert gebruiksgemak met veiligheid

  Een elektrische fiets met lage instap bestaat al langer, want voor een grote groep mensen die moeite hebben met het opstappen is dit ideaal. Als ook u moeite heeft met opstappen, is het wellicht ongemakkelijk om de fiets te nemen of vindt u dit zelfs gevaarlijk. De oplossing? Een E-bike met lage instap. Een dergelijke E-bike combineert het gemak van opstappen met het voordeel van elektrisch fietsen. U kunt bij ons een opvouwbare elektrische fiets of ‘gewone’ elektrische fiets kopen. Ook voor een elektrische, opvouwbare fiets met lage instap kunt u bij ons terecht. Surf snel verder en bekijk de mogelijkheden of meld u aan voor een vrijblijvende proefrit.

  Sportieve elektrische vouwfiets met lage instap

  Een elektrische, sportieve vouwfiets met lage instap is behalve veilig ook nog eens makkelijk om mee te nemen. In de trein, uw caravan of in uw boot. We houden van fietsen, ook als we op vakantie gaan. U kunt nu ook uw elektrische fiets makkelijk meenemen als u kiest voor een opvouwbare fiets met een lekkere lage instap waarbij het sportieve uiterlijk niet te kort wordt gedaan.

  Fietsen is een sportieve aangelegenheid en daar hoort een sportieve E-bike bij. Een fiets die makkelijk te hanteren is en waar u urenlang op kunt fietsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de accu opgeladen moet worden. Wij hebben namelijk fietsen te koop met een accu die u zelfs op de fiets kunt opladen. Ideaal als u lange afstanden wilt rijden en geen mogelijkheid ziet om uw accu op te laden.

  De eerste elektrische opvouwbare fiets

  De eerste opvouwbare fietsen werden gemaakt zo rond 1910. Pas na de Tweede Wereldoorlog werd een vouwfiets door veel mensen gebruikt. De wens kwam vooral vanuit het opkomende forensenverkeer. Mensen wilden een deel van hun woon-werkverkeer afleggen per fiets en deze gemakkelijk mee kunnen nemen in de auto of trein. Een opvouwbare fiets was een uitkomst. Later werd de eerste elektrische vouwfiets geïntroduceerd waardoor het fietsleven nog een stuk makkelijker werd.

  Ons landschap is vlak en er zijn veel goede fietspaden. Op de fiets naar kantoor of naar de sportclub gaan is heel normaal, want fietsen doen we grotendeels voor ons plezier. Toch willen we graag snel en makkelijk fietsen. Daar heeft u geen optimale conditie of kracht voor nodig, want een E-bike brengt u vlot op de plaats van bestemming.

  Een E-bike met lage instap is veiliger

  Met een elektrische fiets staat u nooit in de file en u kunt heerlijk ontspannen fietsen. Zeker als u kiest voor een E-bike met lage instap. Het op- en afstappen voor verkeerslichten is geen enkel probleem en als u plotseling moet stoppen is de kans op vallen een stuk kleiner. Een extra stuk veiligheid, zeker als u moeite heeft met het opstappen.

  Fietsen is goed voor uw gezondheid en conditie. Ook wanneer dit op een E-bike is. In aanschaf is de elektrische fiets met lage instap een stuk prijziger dan de gewone fiets. Daartegenover staat dat het u veel meer gemak biedt. Koopt u de fiets in onze webshop? Dan kunt u profiteren van vele voordelen. Surft u maar eens verder.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen