Een elektrische fiets voor fietsen met gemak. Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij de prachtigste modellen in huis

  Een elektrische fiets is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, kiezen voor zo’n geweldige fiets met middenmotor. In onze collectie vindt u de beste fietsen op dit gebied. Allemaal fietskampioenen, want het zijn echte winnaars. Tussen de fietsen zitten slechts minimale verschillen, want ze zijn allen vervaardigd uit 100% kwaliteitsonderdelen. Sommige fietsen hebben een krachtige middenmotor. De sensatie van dit moment, want deze zorgt voor ongeëvenaard fietsplezier. Bent u nieuwsgierig wat wij u kunnen bieden? Surf direct door naar onze webshop en bekijk de mogelijkheden. Eerst een proefrit maken op een van onze elektrische fietsen? Dat is geen enkel probleem. In heel Nederland verzorgen wij proefritten aan huis. Wilt u ons liever bezoeken, kom dan naar ons testcentrum in Utrecht of Groningen.

  De vele voordelen van een elektrische fiets

  Een elektrische fiets met middenmotor kopen is een prima investering als u wat makkelijker mobiel wilt zijn. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u hiervoor kiest. Vanwege uw gezondheid, niet meer lang met uw auto in de file willen staan of omdat u sneller op de plaats van bestemming wilt zijn. Werk, school, winkel of hobbyclub. Een elektrische fiets heeft vele voordelen en kan overal naar toe worden gereden. Een tip: door de trapondersteuning zult u makkelijk wat harder fietsen dan op een fiets zonder ondersteuning. Een hogere snelheid vraagt automatisch om aanpassing van uw rijgedrag. Houd bijvoorbeeld rekening met een langere remweg en het feit dat u sneller moet anticiperen op het verkeer om u heen.

  Naast alle genoemde voordelen is een elektrische fiets met middenmotor ook zeer milieuvriendelijk. Een elektrische fiets veroorzaakt nog geen twee procent van de CO2-uitstoot van een gemiddelde auto. Een goed alternatief voor korte autoritten naar de supermarkt of voor woon-werkverkeer. Bovendien is een elektrische fiets vele malen goedkoper in gebruik, zeker als u kiest voor een fiets met goede accu.

  Elektrische fiets met uitneembare accu

  De accu is het hart van uw elektrische fiets. Onze elektrische fietsen zijn voorzien van een uitneembare accu. Overal waar een stopcontact is, kunt u deze opladen. Gebruik uitsluitend de bijgeleverde lader om de accu op te laden. Bij een aantal fietsen kunt u de accu zelfs opladen op de fiets. Bij normaal gebruik gaat een accu ongeveer 90 kilometer mee. Uiteraard is dit afhankelijk van, onder meer, of u in een vlak of heuvelachtig gebied fietst.

  Wilt u de fiets gebruiken voor fietsvakanties en meenemen in uw auto? Ook dat kan, maar houdt u bij het vervoeren van de fiets rekening met extra gewicht door de motor en de accu. Voor het vervoer per auto adviseren wij u de accu van de elektrische fiets te halen. Hierdoor neemt het gewicht van de fiets af en zorgt u tevens voor de nodige bescherming van de accu.

  Een elektrische fiets met middenmotor kunt u via onze webshop online kopen en uitbreiden met de door u gewenste accessoires. U kunt ervoor kiezen om de fiets in een keer te betalen, maar er is ook gespreide betaling mogelijk via het Fietsdirectplan. Het is een flexibele betaaloplossing waarbij u zelf bepaalt in hoeveel termijnen u gespreid wilt betalen. Op alle mogelijke manieren maken wij graag voor u fietsen met een beetje hulp mogelijk.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen