Een tweedehands elektrische fiets is meestal niet de beste keuze. Bij ons koopt u goedkoop een splinternieuwe

  De meeste mensen denken met een tweedehands elektrische fiets geld te besparen, maar toch is dit meestal niet het geval. Vaak is er geen of een korte garantieperiode waardoor u een zeker risico loopt. Koop daarom bij ons een nieuwe elektrische fiets met goede en langdurige garantievoorwaarden. Is er iets aan de hand? Dan bent u gegarandeerd van een stukje zekerheid. Interesse? Surf snel verder, want wij hebben elektrische fietsen te koop in vele prijscategorieën. Ook met lage instap!

  Elektrische fiets: tweedehands of nieuw?

  Bij het kopen van een nieuwe elektrische fiets let u uiteraard op een aantal dezelfde punten dan wanneer u een fiets tweedehands zou kopen. Denk aan een passend framemaat om rugpijn of schouderklachten te voorkomen, of het zadel lekker zit, hoe is de ondersteuning is en is er wel een lage instap om makkelijk op de fiets te komen. Praktische zaken die belangrijk zijn, want als u niet prettig fietst dan betekent dat u geen goede keuze heeft gemaakt. Om al deze zaken te voorkomen kunt u een proefrit maken op één van onze elektrische fietsen. Dit kunt u doen in een testcentrum of bij u aan huis. U kunt direct een afspraak maken.

  Wij bieden alleen de beste elektrische fietsen te koop aan, omdat wij kwaliteit zeer belangrijk vinden. Daarnaast garanderen wij een perfecte service. Voor, tijdens en na uw aankoop. Bij een tweedehands fiets zijn deze voordelen vaak niet van toepassing. Onze fietsen zijn niet duur, maar relatief goedkoop omdat wij geen tussenhandel hebben.

  De beste elektrische fiets uit 2016

  Voor een elektrische fiets kiezen uit bijvoorbeeld 2016, betekent niet dat u kiest voor een tweedehands exemplaar. Onze nieuwe elektrische fiets ‘Spark evo’ met middenmoter werd als beste beoordeeld op het gebied van prijs/kwaliteit in de categorie €1500,- tot €1999,-. Daarmee kiest u voor het beste uit dat jaar. Nieuw en zeker niet tweedehands.

  Wat de komende jaren ons gaat brengen weten we nog niet, maar zeker is dat wij ons blijven bezighouden met innovaties. De accu en motorondersteuning zullen zeker in 2019 en de komende jaren weer onder de loep worden genomen en ook zal er weer de nodige aandacht worden besteed aan het frame en andere onderdelen. Het kan altijd beter en wij willen onze klanten natuurlijk te allen tijde het beste bieden op het gebied van elektrische fietsen.

  Van de elektrische fiets is één onderdeel het meest kritisch, de accu. Vooral de capaciteit van de accu is een punt van aandacht, want deze bepaalt de actieradius van de elektrische fiets. De actieradius verschilt per merk, per model en per accu. Ook op dit gebied bieden wij u het beste. Een accu die u zowel op de fiets als daarbuiten kunt opladen, mits er een stopcontact in de buurt is. Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen bieden? Kijk snel in onze webshop naar ons assortiment aan elektrische fietsen. Niet tweedehands, maar spiksplinternieuw.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen