Een elektrische moederfiets of mamafiets kopen is ideaal om uw kinderen naar school te brengen

  Met onze elektrische moederfiets weet u zeker dat u uw kinderen veilig naar school of naar de sportclub kunt brengen. Het is een gebruiksvriendelijk vervoersmiddel waarbij aan alle kwaliteitseisen is voldaan. Ook als uw kinderen al wat groter zijn, kunt u ze op onze mammafiets makkelijk meenemen. Doe een test samen met uw zoon of dochter en ervaar zelf hoe fijn een moederfiets rijdt en hoe veilig u zich voelt. U kunt dit doen in ons testcentrum, maar wij komen ook graag bij u op locatie. Bij u aan huis of op uw werk; aan u de keuze! Maak direct een afspraak. Weet u nu al dat u de juiste beslissing neemt, dan kunt u uw moederfiets ook direct online bestellen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering.

  Elektrische moederfiets kopen

  Fietsen met kinderen wordt hoe langer hoe populairder. Ook het rijden met trapondersteuning wordt door veel moeders steeds meer gewaardeerd. U wilt makkelijk de allerkleinsten graag meenemen en dan is een moederfiets kopen ideaal en een pluspunt is dat deze elektrisch is; zeer handig en bovenal praktisch. U hoeft minder hard te trappen en aan het eind van de rit bent u niet buiten adem. Met onze elektrische moederfiets houdt niets u meer tegen om uw kinderen naar school te brengen of om met de kinderen een leuke fietstocht te ondernemen.

  Bent u een fietsfanaat en zijn uw kinderen nog heel klein? Dan kunt u met een elektrische moederfiets ook heerlijk op fietsvakantie gaan, want u bent (nog) niet aan schoolvakanties gebonden. Dit heeft tal van voordelen. Het is een stuk rustiger op de bekende fietsroutes in de steden en dorpen, op campings, etc. Bovendien zijn campings en andere accommodaties vaak goedkoper. Trek erop uit met een mamafiets en neem uw kinderen mee. Gezellig en ontspannend, want op een elektrische moederfiets hoeft u niet zwaar te trappen. De kinderen zitten aangenaam en veilig in de speciaal ontworpen zitjes. Daarnaast zijn ze extra stevig gebouwd om hobbels en bobbels te trotseren.

  Mamafiets met lage instap. Doe een test

  Met kinderen op uw fiets stapt u moeilijker op en af. Herkent u dit probleem? Wij hebben hiervoor een oplossing: een elektrische moederfiets met lage instap. Dankzij de lage instap en grote afstand tussen zadel en stuur stapt u makkelijk op en af. Tevens staat uw mamafiets stabiel en stevig en stuurt deze zelfs eenvoudig met een kleintje op het stuur of achterop. Door de stuurbegrenzer zit uw kind veilig als u even afstapt. Wij hebben aan alles gedacht, want de bagagedrager is wat langer dan normaal en daardoor is het monteren van een kinderzitje makkelijker en heeft uw kind meer ruimte. Doe een test en overtuig uzelf van het gemak van onze elektrische moederfietsen.

  Een test is weliswaar een momentopname, maar toch kan u hiermee een goede indruk krijgen van het rijden met een elektrische moederfiets. Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen, zeker omdat deze elektrisch is. Door weer en wind kunt u heerlijk fietsen met uw kroost. Veilig en stabiel, zoals het hoort. Maak vandaag nog een afspraak voor een test. Weet u al welke mamafiets u wilt? Dan kunt u deze natuurlijk ook direct bij ons online kopen.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen