Een fiets met trapondersteuning helpt u om vooruit te komen door weer en wind

  Fietsen op een fiets met trapondersteuning wordt ervaren als fietsen met de wind in de rug. U trapt zelf, maar krijgt ondersteuning op die momenten dat u het nodig heeft. Harde tegenwind, heuvels, lange afstanden? Met een elektrische fiets ofwel met trapondersteuning trotseert u alle obstakels. Op het weer in ons land kunt u nooit vertrouwen, maar wel op onze fietsen. Ze zijn gebouwd uit 100% kwaliteitsonderdelen. Betrouwbaar, betaalbaar en bovenal veilig. Bestel direct uw fiets online of maak een vrijblijvende afspraak voor een proefrit.

  Fiets met trapondersteuning voor een duwtje in de rug

  Een fiets met trapondersteuning geeft u nét dat duwtje in de rug om makkelijker op de plaats van bestemming te komen. Uw werk, hobbyclub of wanneer u uw kinderen naar school brengt. Harde tegenwind of storm kan u niet meer verrassen, want met een fiets met trapondersteuning bent u op elk weertype voorbereid.

  Het weer is een boeiend samenspel van diverse weerelementen. Onweersbuien zien we vaak in de zomer en wolken in de herfst betekenen vaak regen en wind. Weliswaar beschermt een fiets met trapondersteuning u niet tegen de regen, maar het helpt u wel om sneller thuis te komen, voordat u helemaal doorweekt bent.

  Kies voor de juiste fiets met trapondersteuning

  Wij bieden diverse fietsmodellen te koop aan, zowel voor dames als heren. Een moderne damesfiets met trapondersteuning met lage instap of een stoere herenfiets met luxe onderdelen. Elke fiets heeft zo zijn eigen kenmerken. Kies voor de fiets die u de juiste ondersteuning biedt. Twijfelt u? Dan kunt u zich aanmelden voor een proefrit.

  Een proefrit kunt u maken in ons testcentrum of op een andere door u gewenste locatie. Bij u aan huis, op uw werk of elders; aan u de keuze! Een proefrit is bedoeld om te beoordelen of de fiets met trapondersteuning aan al uw wensen voldoet. U heeft bij ons ook altijd het recht om de elektrische fiets kosteloos binnen 14 dagen te retourneren. Dit om te voorkomen dat u achteraf spijt krijgt van uw aankoop. Deze service bieden wij omdat wij een 100% klanttevredenheid heel belangrijk vinden.

  Bepaal zelf hoeveel trapondersteuning u nodig heeft

  Het is belangrijk te weten dat de elektrische fiets niet vanzelf rijdt. U dient wel mee te trappen. Hoeveel trapondersteuning u van de motor krijgt bepaalt u in grote mate zelf door de keuze van de stand van de trapkrachtondersteuning. Die kunt u meestal in vier of vijf standen instellen door middel van een handig bedieningspaneeltje op het stuur.

  Een meevaller is dat u geen rijbewijs nodig heeft en het is ook niet verplicht om een helm te dragen. Dit geldt voor al onze elektrische fietsen. Iedereen kan erop fietsen, want er is geen minimale leeftijdsgrens voor het rijden op een elektrische fiets die maximaal 25 kilometer per uur gaat. Ook mag u overal fietsen waar ook de normale fietsers mogen fietsen. Er is dus geen enkele reden te bedenken waarom u niet voor een fiets met trapondersteuning zou kiezen. Het brengt u meer gemak en veel plezier. Bent u nieuwsgierig geworden? Surf dan snel verder en bekijk onze collectie. U kunt direct uw fiets met trapondersteuning online bestellen of gratis en vrijblijvend een proefrit aanvragen.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen