Op zoek naar een sportieve elektrische fiets? Wij hebben goede elektrische fietsen te koop die uit robuuste materialen zijn opgebouwd

  Hip en sportief fietsen kunt u ook op een elektrische fiets. De tijd dat een elektrische fiets alleen iets voor ouderen was, ligt alweer een tijdje achter ons. Ook jonge mensen weten onze goede, maar ook sportieve elektrische fietsen te waarderen met snel op de plaats van bestemming te zijn als uitgangspunt. Nog niet overtuigd? Kijk eens naar onze Spark evo of de NeXt elektrische fiets. Comfortabel, fluisterstil en te koop tegen een verrassend lage prijs. Niet voldoende budget? Ook gespreid betalen is bij ons mogelijk. Koop er vandaag nog een of meld u aan voor een vrijblijvende proefrit.

  Elektrische fiets met hippe accessoires

  De verkoopcijfers van elektrische fietsen zijn nu al indrukwekkend en in de toekomst zullen deze nog meer toenemen. Het gemak, de snelheid, sportief uiterlijk en hippe accessoires zijn voordelen die niet te ontkennen zijn. Wie zegt dat op een E-bike rijden niet sportief is, heeft onze elektrische fietsen nog niet ontdekt. Een kijkje nemen in onze webshop zal ook u duidelijkheid verschaffen.

  We zijn er het over eens dat een elektrische fiets een grandioze uitvinding is. De komst van elektrische fietsen heeft ons fietslandschap positief veranderd. In plaats van de auto nemen, fietsen mensen liever op hun sportieve elektrische fiets. Naar het werk, naar de sportclub of naar de stad. Met een elektrische fiets mag u overal fietsen, want hiervoor gelden dezelfde regels als voor een ‘gewone fiets’.

  E-Bike specificaties en prijs met elkaar vergelijken

  Wanneer u een elektrische fiets koopt, is het verstandig om specificaties met elkaar te vergelijken en na te gaan hoe de service na aankoop is geregeld. Het is namelijk belangrijk dat u uw elektrisch fiets goed onderhoudt om langer van uw aankoop te genieten. Bepaald onderhoud aan de elektrische fiets kunt u zelf doen, maar sommige zaken kunt u beter aan een professional overlaten. U kunt bij ons een servicecontract afsluiten, zodat u direct wordt geholpen als er iets aan de hand is. Onze servicepartners Distri-NET en FietsNED hebben meer dan 100 uitrijpunten. Er zit er altijd wel eentje bij u in de buurt.

  Het uiterlijk van een elektrische fiets bepaalt voor een groot deel of u de fiets koopt, maar bedenk dat rijgemak en comfort nog belangrijker zijn. U kunt nog zo’n hippe of sportieve fiets kopen, maar als u er niet prettig op rijdt dan is dit een teleurstelling. Om dit te voorkomen kunt u eerst een proefrit maken op een van onze elektrische fietsen. Dit kunt u doen in een testcentrum, op uw werk of bij u aan huis. U kunt het contactformulier invullen om zo’n proefrit aan te vragen.

  Tevreden met uw nieuwe elektrische fiets

  Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw nieuwe elektrische fiets. Sportief of niet, wij verkopen uitsluitend fietsen met kwaliteitsonderdelen die u zelf kunt uitbreiden met bijvoorbeeld hippe accessoires. Daarnaast bieden wij een prima prijs-kwaliteitverhouding voor jarenlang fietsplezier. Vergelijken kan altijd, maar wij bieden u de beste service en de beste prijs. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen