U bepaalt wat voor u de beste elektrische fiets is. Wij bieden u de beste koop. U kunt kiezen uit een ruim assortiment

  Wat is de beste elektrische fiets? Een vraag die wel vaker aan ons wordt gesteld. Wat voor u een goede elektrische fiets is, is afhankelijk van uw wensen en budget. Wij bieden u wel de beste koop, want u koopt bij ons onder meer een fiets met extra lange garantie en een zeer klantgerichte service. Na aanschaf van uw nieuwe elektrische fiets heeft u ook nog eens een bedenktijd van 14 dagen. Wilt u om de voor u moverende redenen de fiets toch niet kopen? Zonder opgaaf van redenen halen wij de elektrische fiets kosteloos bij u op. Deze extra service verlenen wij, omdat wij 100% klanttevredenheid belangrijk vinden. U kunt direct uw fiets online kopen of u aanmelden voor een vrijblijvende proefrit.

  Wat is de beste elektrische fiets?

  Wat de beste elektrische fiets is, is voor iedereen anders. Het belangrijkste is dat u prettig rijdt op uw nieuwe elektrische fiets. Gezond plezier op twee wielen, al dan niet met behulp van een motor. U kunt de fiets ook gebruiken als ‘gewone’ fiets, want u kunt desgewenst de accu eruit halen. Groot voordeel is dat u dan lichter fietst. Het is toch fijn als u een keuze heeft om helemaal zelf te fietsen of met een beetje hulp van buitenaf.

  Onze elektrische fietsen zijn fietsen met trapondersteuning. Door de Nederlandse wet gelijkgesteld aan ‘normale’ fietsen. Dit betekent dat u niet verplicht bent om een helm te dragen en geen apart rijbewijs nodig heeft. Ook geldt er geen verzekerings- of kentekenplicht. De wettelijk vastgelegde maximumsnelheid is 25 km per uur, maar u mag zelf wel bijtrappen als u dit wilt.

  Wat een goede elektrische fiets is volgens De Nationale Fietstest

  Als u toch graag wilt weten wat een goede elektrische fiets is, hebben wij voor u onze winnaars op een rijtje gezet. Klik hier om de test te lezen en de winnaars te bekijken. De testen worden onder andere uitgevoerd door de Fietsersbond en de Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf: De Nationale Fietstest. Elk jaar worden diverse fietsen in verschillende categorieën onder de loep genomen en uitgebreid getest.

  De meeste mensen kiezen voor een elektrische fiets uit praktische overwegingen. Moet u regelmatig lange afstanden rijden of wilt u met minder inspanning op de plaats van bestemming komen? Wilt u uw auto vervangen door een elektrische fiets? U kunt kiezen voor een elektrische fiets om de voor u moverende redenen. Wij bieden u een ruime keuze in veilige, betrouwbare en betaalbare fietsen. Smaken verschillen en iedereen is uniek. Maak daarom een proefrit wanneer u zeker wilt zijn van uw aankoop. Hiervoor kunt u direct een afspraak maken in één van onze testcentra. Weet u al wat voor u de beste elektrische fiets is? Dan kunt u direct uw nieuwe fiets online kopen. Leuk om te weten is dat de NeXt en Spark evo in de prijzen zijn gevallen bij de verkiezing van beste elektrische fiets 2017. Wij zorgen voor een nette en snelle levering.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen