Wat kost een elektrische fiets? Lees hier het antwoord!

  Een elektrische fiets is te koop in verschillende prijsklassen. De prijs is afhankelijk van onder meer het merk, de onderdelen maar ook de accessoires spelen een rol. Over het algemeen kunnen we stellen dat u iets meer betaalt voor luxe, zoals onze e-bike “NeXt” met high-end afmontage en traploos schakelen. Op uw vraag wat een elektrische fiets uiteindelijk kost, is het antwoord dus mede afhankelijk van uw wensen. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt, maar wij bieden u in ieder geval altijd de beste koop ofwel de beste prijs- kwaliteitverhouding. ofwel een goede prijs-kwaliteitverhouding voor een veilige en betrouwbare elektrische fiets en een fiets die er ook nog eens prachtig uitziet. U kunt zelfs uw elektrische fiets op maat laten maken.

  In ons land is de populariteit van een elektrische fiets de laatste jaren enorm toegenomen, en daarmee ook de problemen. Een veelgehoord probleem is een snel leeg rakende accu. Onze fietsen zijn voorzien van uitneembare lithium-ion-accu's. De meegeleverde oplader kan aangesloten worden op ieder stopcontact. U kunt de accu zowel in als uit de fiets opladen, waardoor u nooit zonder komt te zitten, ofwel toch zelf volledig zal moeten trappen. Afhankelijk van de omstandigheden ligt de actieradius tussen de 75 en 150 kilometer.

  Wat kost een elektrische fiets?

  Wij vinden het belangrijk dat u een goede elektrische fiets koopt. Een fiets waar u blij mee bent en waar u in het dagelijks leven veel profijt van heeft. Daarom bieden wij ook een brede service. Voor, tijdens en na de aanschaf van een elektrische fiets. Voor de aanschaf kunt u rekenen op een duidelijk advies. Tijdens de aanschaf geven wij u 14 dagen bedenktijd en na de aanschaf kunt u rekenen op een extra lange garantieperiode. Al deze voordelen kunt u meenemen in uw besluit om bij ons een elektrische fiets online te bestellen of wanneer u zich afvraagt wat een elektrische fiets nu uiteindelijk kost. Voor genoemde service betaalt u niets. Dit krijgt u er gratis bij, want wij streven altijd naar een 100% klanttevredenheidsscore.

  Onze elektrische fietsen bestaan uit 100% kwaliteitsonderdelen, waardoor we een veilige en robuuste elektrische fiets kunnen garanderen. Op het frame geven we standaard 5 jaar garantie en op de overige onderdelen 2 jaar. Er zijn mogelijkheden om de garantieperiode uit te breiden. Informatie hierover vindt u verder op onze site.

  Test een elektrische fiets

  Voor mensen die zich afvragen wat een elektrische fiets kost en welke voordelen er aan verbonden zijn, is ons advies om een proefrit te maken. Dit kan in één van onze testcentra en u kunt zich daarvoor eenvoudig online aanmelden. U kunt ook een proefrit aan huis krijgen met een elektrische fiets naar keuze. Interesse? Vul het online formulier in en wij nemen contact met u op.

  Het kiezen voor een bepaalde elektrische fiets, is een persoonlijke keuze. Wat voor de een belangrijk is, is voor een ander totaal onbelangrijk. Daarom is het maken van een proefrit de beste manier om erachter te komen welke fiets het beste bij u past en u hoort meteen wat een elektrische fiets kost. Laat ons u daarbij helpen. Neem contact met ons op of bestel direct uw fiets online als u al een keuze heeft kunnen maken.

  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen