Boodschappen met elektrische fiets

  Boodschappen met elektrische fiets
  Geen parkeerplek op zaterdag als je boodschappen wilt doen. Waarom pak je niet de e-bike en ga helemaal relaxt naar de markt.

  Met de elektrische fiets naar de markt

   
  Boodschappen doen is niet mijn favoriete bezigheid, maar wel iets wat elke week twee keer terug komt. Met mijn elektrische fiets kan het aantal autokilometers verminderen en daarbij hoort ook het ritje naar de supermarkt. Net als zovele andere mensen ben ik millieubewust en draag zo goed mogelijk mijn steentje bij aan een betere wereld.
   

  Accesoires voor de elektrische fiets

   
  Natuurlijk is een kale fiets niet echt geschikt als boodschappenwagentje. Een tas onder je snelbinders gaat nog wel, maar fietsen met tassen aan je stuur is niet zo'n goed idee. Gelukkig is de elektrische fiets van e-Bikez stevig en hebben ze in hun webwinkel ook de nodige accesoires die ze desgewenst ook op je nieuwe fiets monteren voor je. Wat heb je nodig om van je elektrische fiets een echte boodschappenkar te maken?
   

  Voorop een mandje voor je handtas

   
  Een mandje voorop is een handig ding voor wat kleine boodschappen en voor je handtas. Ik heb er meestal ook mijn fietskaart in als ik een tochtje ga maken. Voor wat zwaardere spullen is zo'n mand wat minder geschikt. Je stuur moet natuurlijk optimaal wendbaar zijn en met een zware lading in het mandje is dat niet het geval. Beter dus om de zware boodschappen op de bagagedrager te vervoeren.
   

  Stevige, waterdichte fietstassen

   
  Met een goede fietstas maak je van je elektrische fiets een heuse boodschappenkar. Je kunt veel kwijt in een beetje goede fietstas en de stevige tassen beschermen je spullen bovendien ook nog eens tegen de regen. Daarnaast kun je, als je goede fietstassen hebt, ook nog gebruik maken van je bagagedrager in combinatie met snelbinders. De boodschappen voor een hele week krijg je op die manier makkelijk thuis!
   

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

  Het belang van een goede actieradius

  Lees hier meer over het belang van een goede actieradius van uw elektrische fiets.

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen