E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk
  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Ik woon in Germisay, een klein dorp in de Haute Marne. Het is een heuvelachtig gebied met soms steile klimmetjes. Ik fiets als ik een tochtje maak ongeveer 55 km, dat is goed te doen en ik heb meestal nog twee streepjes over op mijn accu. Vorige week maakte ik een tochtje van Germisay, naar Joinville over de D427, dit is weinig klimmen en veel afdalen, ik heb de ondersteuning meestal op 2 of 3 en de versnelling op 4 of 5. Vervolgens ben ik langs het kanaal naar Curel gefietst en via Osne le Val naar Effincourt over de D179, een weg van 5 -9%, vervolgens Pansey, Soulaincourt de D151, Germay D25 tot Germisay. Het was een tochtje van 54 km. Ik had nog twee streepjes over.

  Als ik naar mijn dochter ga in Orquevaux , Germisay over de D25 afslag naar Leurville over de D16 heb ik een heftige afdaling, het stukje waar de afdaling begint is halverwege en is minder dan een 1 km. Dus je begrijpt dat de terugweg heel erg steil is, ik kom er wel op met de ondersteuning op 5 en in de tweede versnelling en dat gaat soepel, ik kom niet hijgend boven! Ik ga ook wel eens boodschappen doen in Rimaucourt, over de D25, er zit ook een hele lange klim in. Dan haal ik die gemakkelijk met de ondersteuning op 3 en de versnelling ook op 3.

  Ik heb heel erg veel plezier van mijn fiets, omdat ik geen rijbewijs heb, ben ik niet altijd afhankelijk meer van mijn dochter. Het is hier een schitterend fiets - en wandelgebied, veel bossen, riviertjes en akkers, op een tochtje kom ik weinig verkeer tegen het is echt genieten!

  Groeten uit Frankrijk,
  Adriana van de Vrie-Dijkland


  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen