Elektrische fiets of e fiets bij rug- en andere klachten

  Elektrische fiets of e fiets bij rug- en andere klachten
  Een elektrische fiets of e fiets is een bijzonder nuttig ding bij klachten aan het bewegingsapparaat. 

   

  Een elektrische fiets of e fiets is een bijzonder nuttig ding bij klachten aan het bewegingsapparaat. Als je last hebt van je knieën, je benen of zelfs je rug, mag je vaak nog wel fietsen, zelfs als lopen niet goed is volgens de fysiotherapeut. Maar met pijn in je rug bijvoorbeeld is kracht zetten nog niet zo eenvoudig. Een elektrische fiets of e fiets biedt dan uitkomst. Je blijft in beweging, wat goed is voor je rug. Maar je hoeft nauwelijks kracht te zetten, waardoor het geen pijn doet. En wat geen pijn doet, dat doe je sneller, gemakkelijker en vaker. Wat weer goed is voor je rug!
   

  Een elektrische fiets  of e fiets is steeds meer gemeengoed.

   
  Steeds meer mensen in mijn omgeving hebben een e fiets of elektrische fiets. Het lijkt wel alsof mensen elkaar er mee aansteken. Ik heb meer dan eens gehoord dat als één van de partners een elektrische fiets koopt, de ander niet lang daarna ook voor een elektrische fiets of e fiets kiest. Je kunt elkaar anders namelijk niet meer bijhouden. Dat is natuurlijk ook niet gezellig en zeker als de partner dan het gemak ziet waarmee degene met de elektrische fiets of e fiets de heuvel oprijdt, dan is de keuze vaak snel gemaakt.
   

  Een elektrische fiets en e fiets is voor iedereen!

  Vroeger werd de elektrische fiets vooral gebruikt door ouderen. Mensen dachten blijkbaar dat het niet cool was, of dat je een watje was als je voor een elektrische fiets of e fiets ging. Inmiddels zien de meeste mensen wel dat de elektrische fiets of e fiets een meerwaarde heeft, ook voor mensen die geen beperking hebben in energie of in het bewegingsapparaat. Als je moeiteloos vooruit komt, ga je verder! De gemiddelde fietser gaat bijvoorbeeld niet dagelijk op de fiets naar het werk. Daar ben je te veel tijd mee kwijt, je komt bezweet aan: allerlei redenen om het niet te doen. Maar een vriendin van mij die sinds kort een elektrische fiets heeft, is de hele winter met grote regelmaat op haar fiets naar haar werk gegaan. Een ritje waarover ze op een normale fiets 40 minuten deed legt ze op de e fiets  nu in 25 minuten af. Ze is minder bezweet (hoewel ze zich nog steeds wel graag inspant) en ze gaat naar eigen zeggen véél vaker met de fiets dan ze voorheen deed. Dat zijn toch elke dag weer kilometers die ze niet in de auto zit. Beter voor het milieu en beter voor haar eigen gezondheid. Ik zou zeggen pak de elektrische fiets of e fiets!
   
   

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen