Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!
  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?
  Je kent het wel, de normaal prijs met een dikke streep erdoor, van €1999,- nu voor €999,-! En waarom is die korting het hele jaar aanwezig op die elektrische fiets? Zijn die prijzen eigenlijk wel echt? Je raad het al, we hebben hier te maken met gebakken lucht! Een mooi verkoop verhaal om je om de tuin te leiden in de aanschaf van een elektrische fiets. Dit antwoord zal niet altijd op gaan voor alle elektrische fietsen die je met hoge kortingen kunt kopen. Soms gaat het over overjarige e-bike modellen, of een bepaald model gaat uit het assortiment of de voorraad is hoger dan de vraag. Ook hier is het wel verstandig even op te letten wat voor elektrische fiets je met een hoge korting koopt. Het kan dus zijn dat deze elektrische fietsen al een jaar of enkele jaren in voorraad staan. Een accu slijt ook al gebruik je deze niet, zo kan het dus zijn dat je een fiets koopt die nog maar een capaciteit heeft van 70% van een nieuwe accu, puur omdat hij al een paar jaar oud is. En de accu is een van de duurste en belangrijkste onderdelen van je elektrische fiets.
   
  Sommige elektrische fiets merken hanteren standaard een hogere prijs voor hun modellen, puur omdat er dan ruimte is voor onderhandeling bij de verkoop.  Wij van E-bikez houden zelf niet van deze methode van verkoop. Wij laten je de prijs zien wat die is, geen vanaf prijzen, of nu van …, voor … Dus ook geen mogelijkheden voor het krijgen van grote kortingen als je meerdere fietsen tegelijk koopt. Wij houden het liever helder en bieden iedereen dezelfde prijs, dat vinden wij wel zo eerlijk. Misschien is dit commercieel gezien niet altijd verstandig, maar goed dit is een keuze waar wij van E-bikez 100% achter staan.
   
  Wanneer je een elektrische fiets koopt is het verstandiger om de specificaties te vergelijken en na te gaan hoe de service na aankoop is geregeld. Soms kan goedkoop ook duurkoop worden. Maak altijd een proefrit en laat je zeker niet te veel verleiden door de kortingen die worden geboden.

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen