Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!
  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!
  Met een elektrische vouwfiets wordt alles lekker makkelijk bereikbaar op vakantie. Voor wie dit jaar naar de middellandse zee gaat bijvoorbeeld of richting het Gardameer in Italië.  Een elektrische vouwfiets is heel handig voor op de camping. In de ochtend kun je lekker op je gemak een vers stokbroodje halen bij de campingwinkel, of je fiets zo het dorpje in voor een baguette met brie of verse pasta.
   
  Je hangt de elektrische vouwfiets handig en compact op aan de fietsendrager achter de camper of de auto. Nog een voordeel, met dat heerlijke middellandse zeeklimaat kom je niet helemaal bezweet aan op je bestemming. E-bikez heeft een mooie uitvoering in stijlvol matzwart. De elektrische vouwfiets is snel en eenvoudig op en uit te vouwen en door zijn kleine formaat en aluminium frame is de fiets niet zwaar, lekker handzaam en ook zonder trapondersteuning een fijne fiets om mee op pad te gaan.
   
  De elektrische vouwfiets FLEX is te koop vanaf € 1549,- Je kunt hem gratis en vrijblijvend uitproberen. Vraag een proefrit aan huis aan of kom langs in het testcentrum. Nog niet overtuigd? Bekijk hier meer informatie en de lees de volledige specificaties.

  Klik hier voor meer info over de FLEX
   
   
  Het maken van een proefrit. Hoe werkt het?
   
  U kunt via het formulier een afspraak aanvragen
  U ontvangt een bevestiging van de aanvraag
  Wij bellen u om een tijd met u af te spreken
  Tijdens de afspraak stelt onze adviseur de fiets voor u af op uw hoogte zodat u veilig en lekker een stukje kunt fietsen op de elektrische fiets van uw keuze
  Bent u enthousiast dan kunt u direct een fiets bestellen via het bestelformulier of deze online invullen. Wilt u hier liever nog even over nadenken? Geen punt! De proefrit is vrijblijvend. We willen u niks opdringen maar hopen uiteraard dat u net zo enthousiast bent over onze fietsen als wij.
   
   
  Lees hier meer over een proefrit aanvraag of uw bezoek aan het testcentrum

   

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

  Het belang van een goede actieradius

  Lees hier meer over het belang van een goede actieradius van uw elektrische fiets.

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen