Elektrsiche fiets, steeds meer oplaadpunten

  Elektrsiche fiets, steeds meer oplaadpunten
  Je ziet ze overal verschijnen: Oplaadpunten voor elektrische fietsen. Het lijkt wel alsof ik elke dag wel een nieuwe spot. 

   

  Je ziet ze overal verschijnen: Oplaadpunten voor elektrische fietsen. Het lijkt wel alsof ik elke dag wel een nieuwe spot. Natuurlijk let ik er op omdat ik over elektrische fietsen schrijf en dat betekent dat ik me wellicht meer dan anderen bewust ben van wat er op de markt van de elektrische fietsen allemaal gebeurt. En wat ik zie verheugt me!
   
   

  Brabant elektrische fiets provincie bij uitstek?

  Als het aan de Brabantse beleidsmakers ligt dan is Brabant straks dé elektrische fietsprovincie. Nou verwacht ik dat ze stevige concurrentie krijgen van de andere 11 provinciën, maar in elk geval heeft Brabant geinvesteerd in maar liefst 100 oplaadpunten voor de elektrische fiets op zonne-energie. Dat zijn natuurlijk de beste plekken, omdat zonne-energie ter plekke opgewekt wordt en dus niet over lange afstanden verplaatst hoeft te worden, schoon is en doorgaans gratis.
   

  Oplaadpunten en reparatiesetjes

  Heeft u ze al gezien? Oplaadpunten voor de elektrische fiets die ook nog eens een keurig koffertje met een reparatiesetje bieden. Ze bestaan al, ook al zijn ze nog niet wijd en zijd verspreid. Een geweldige uitvinding waardoor je ook met een lekke band geen grote problemen tegenkomt, want er is straks altijd wel een oplaadpunt met een reparatiesetje bij je in de buurt, zoals vroeger de praatpalen van de ANWB, heb je nu de fietspalen.
   

  Oplaadpunten voor bedrijven

  Met alleen een fietsenplan ben je er nog niet als bedrijf, als je de medewerkers serieus wilt stimuleren om de elektrische fiets te pakken zul je ook een eigen bijdrage moeten leveren aan de infrastructuur voor diezelfde fietsen. Daar speelt de markt voor oplaadpunten voor fietsen handig op in. Wat te denken van deze 'gepersonaliseerde' exemplaren? Perfecte reklameuitingen voor moderne gemeentes en vooruitstrevende bedrijven toch? En koppel er een paar zonnepanelen aan en de energie die je verstrekt is nog gratis ook! Op naar een betere wereld met zijn allen!

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen