Fietsen en Corona

  Fietsen en Corona
  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Corna raast door de wereld heen en maakt overal slachtoffers. Gezellige uitjes zijn vervangen door afstand en hygiëne als pure noodzaak. Maar wat sommige mensen vergeten is dat het ook belangrijk is dat uw gemoedstoestand in orde blijft. Het negatieve nieuws rond Corona in combinatie met binnenblijven kan u veel stress bezorgen, wat slecht is voor uw afweersysteem en zo heeft een virus meer grip op u. 


  “De kans om de besmetting in te ademen tijdens het fietsen is volgens de Duitse viroloog Michael Barczok ‘nul’. Het is volgens Duitse experts daarmee ‘de perfecte vorm van zelfbescherming'.”


  Vitamine D is nog belangrijker dan vitamine C als bescherming tegen virussen. Wanneer je buiten bent, bouw je vitamine D door daglicht op. Buiten fietsen heeft ook een positief effect op uw gemoedstoestand, en zo ook op uw weerstand. Een gezonde geest is een gezond lichaam. 


  De fiets of e-bike kan u nu juist nog meer dienen dan hij daarvoor al deed. Ga erop uit, maar zorg voor afstand. Als u zich niet prettig voelt bij het passeren van andere fietsers, ga dan lekker vroeg op pad, wanneer het nog rustig is. De zon is vroeg op en geeft u juist de weerstand die u nu nodig heeft.

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen