Goedkope elektrische fietsen?

  Goedkope elektrische fietsen?
  Elektrische fietsen zijn doorgaans geen goedkope fietsen. Hoe zit het met de kwaliteit van de goedkopere elektrische fietsen?

   

  Elektrische fietsen zijn doorgaans geen goedkope fietsen. Naast de basis, een degelijke fiets, is er natuurlijk nog een motor en een accu nodig en dat vraagt dat ook de techniek aangepast wordt. Voor veel mensen is het kopen van een elektrische fiets door de hoge kosten dan ook nog geen optie. Maar gelukkig bestaan er inmiddels ook goedkope fietsen, ook elektrisch. Daarbij hoef je bovendien niet bang te zijn dat een goedkope fiets niet goed zou zijn. Dank zij nieuwe manieren van zakendoen, handig gebruik makend van internet en mobiele fietsenwinkels slaagt E-bikez erin om een goede, degelijke elektrische fiets op de markt te brengen die bovendien betaalbaar is.
   

  De mobiele eenheid

   
  Het lijkt eerst wat raar om een goedkope fiets via het internet te bestellen. Tenslotte wil je bij een elektrische fiets eerst een proefrit maken om zeker te weten dat de fiets een goede 'zit' heeft, dat de maatvoering juist is en dat hij bij je past. Daarom heeft E-bikez een mobiele fietsenwerkplaats. Als je de goedkope fiets wilt proefrijden, dan komen ze voorrijden met het busje waarin ze een complete werkplaats hebben ingericht. Dan krijg je uitgebreid de kans om je nieuwe fiets vrijblijvend uit te proberen en ze stellen hem helemaal op maat voor je in.
   

  Elektrische fietsen tegen een concurrerende prijs

   
  Doordat E-bikez geen dure winkelpanden hoeft te bekostigen kunnen ze investeren in de beste onderdelen voor de fietsen zelf. In plaats van geld te steken in verkopers hebben zij alleen monteurs die met de fietsen op pad gaan. De goedkope fietsen verkopen zichzelf vanwege hun kwaliteit. Een andere reden dat ze concurrerend kunnen zijn is het feit dat ze slechts twee modellen hebben: een heren- en een damesfiets. Voor de meeste mensen is dat voldoende, want de belangrijkste dingen aan de fiets zijn gemakkelijk te verstellen. Het zadel kan omhoog en omlaag, maar ook naar voren en naar achteren en ook het stuur is op meerdere manieren verstelbaar. Voor de gemiddelde consument is deze goedkope fiets dan ook een uitstekend alternatief voor de dure merkfietsen, vooral omdat ze voor de kwaliteit niet onderdoen. 

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen