Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike
  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 
  In de uitzending van RADAR, die onder een panel van 20.000 e-bike bezitters een onderzoek heeft uitgevoerd, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. De problemen variëren van een volledig kapotte accu tot een te lage actieradius door bijvoorbeeld zeer snelle afname van de capaciteit.

  In het onderzoek kwam naar voren dat 40% van de problemen met de accu van de elektrische fiets binnen 1 jaar ontstaan.  Binnen 3 jaar ondervind nog eens 44% problemen met de accu. Dus binnen 3 jaar ontstaan 84% van de problemen met de accu. Standaard zit er  vaak maar 1 jaar garantie op de accu en kunt u dus  voor hoge onvoorziene kosten komen te staan.

  Wij (E-bikez) bieden bij afname van de servicebeurt aan huis (eenmalig €69,-), o.a. 3 jaar garantie op de accu van uw elektrische fiets. Omdat wij minder dan 10% klachten hebben m.b.t. onze accu's kunnen wij ook langer garantie bieden. Omdat wij 3 jaar garantie bieden kunnen we de grootste groep gebruikers met een defect aan de accu bedienen (84% binnen 3 jaar), en komt u niet voor hoge onvoorziene kosten te staan. Daarnaast gebruiken wij een zogeheten ''open systeem'' voor onze accu’s, dit betekent dat de accu door een ieder te reviseren of te repareren is. U bent dus vrij om de accu buiten de garantieperiode te  laten reviseren of te laten repareren bij een accu-revisie station. Veel merken bouwen  een chip in zodat deze niet te reviseren of te repareren  is en u dus altijd op de fabrikant bent aangewezen.

  Bronnen:
  nu.nl  
  Radar
  elektrischefietsen.com
                                                                         

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen