Oplaadpunten voor elektrische fietsen

  Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  Waar kan ik mijn accu van mijn e-bike opladen? 
   

   

  Wanneer je onderweg bent met je elektrische fiets is het handig om te weten waar je de accu kunt opladen. Gelukkig is het in Nederland met de oplaadpunten goed gesteld. Je kunt eenvoudig naar laad.nl surfen en daar krijg je keurig op een kaartje te zien waar de oplaadpunten zijn voor je elektrische fiets. Als je op het kaartje inzoomt krijg je allemaal pinnetjes te zien die je, als je er op klikt, de naam en het adres van het dichtstbijzijnde oplaadpunt voor je elektrische fiets geeft. De meeste oplaadpunten zijn horeca gelegenheden, dus daar kun je niet alleen je fiets van nieuwe energie voorzien, maar zelf ook iets nuttigen.
   

  Is er ook een App voor?

   
  Natuurlijk is er ook een App voor gemaakt. De meeste mensen zitten nou eenmaal niet met een pc of laptop op de fiets? De App is gratis downloadbaar voor zowel Apple's iPhone als voor Android en zelfs voor windows. Er zijn diverse Apps zelfs voor oplaadpunten, dus let wel op dat je de App voor elektrische fietsen download. Er zijn ook oplaadpunten Apps die meer gericht zijn op elektrische auto's. Dan mis je een heleboel oplaadpunten, omdat die zoals gezegd vaak in horeca gelegenheden zitten.
   

  En over de landsgrenzen?

   
  Voor Belgische oplaadpunten kun je terecht op oplaadpunten.org. Voor Duitsland heb ik geen kaarten en websites kunnen vinden. Wellicht is dat een nog te ontginnen gebied voor de enthousiaste App bouwers? Op de Nederlandse App kun je nog wel een paar mogelijke oplaadpunten vinden, maar verder is er weinig geïnventariseerd. Maar het is niet heel ingewikkeld om de accu van je elektrische fiets op te laden. Bij de fietsen van e-Bikez neem je dan gewoon de accu mee naar binnen. Natuurlijk moet je zorgen dat je de oplader bij je hebt. Bij verreweg de meeste horecagelegenheden mag je dan gewoon je accu aan de stroom leggen terwijl je geniet van een hapje of een drankje. De elektriciteit krijg je daar gratis bij.
   
   

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen