Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets
  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

   

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. Heb je moeite om een passend cadeau te verzinnen? Kijk dan eens in de webshop van E-bikez. Want wat is er nou mooier dan een cadeau dat past bij je elektrische fiets? Bijvoorbeeld iets dat niet alleen je hart, maar ook je vingers warm houdt deze winter. Basil Handwarmers die je eenvoudig met klittenband aan je stuur kunt bevestigen. Want hoe goed je handschoenen ook zijn, je kunt altijd koude handen krijgen op de fiets. Met deze handenwarmers kun je gewoon je eigen handschoenen aanhouden terwijl deze handenwarmers op je stuur gemonteerd zitten. Zo heb je een dubbele laag bescherming tegen de snijdende koude wind, sneeuwval en andere ongemakken.
   

  Voor de Sinterklaas of de Kerstman die echt wil uitpakken

   
  Wat kan een ritje op de elektrische fiets nog mooier maken? Een navigatiesysteem wat je op je stuur kunt aflezen natuurlijk. Gebruik gewoon je iPhone 4 of iPhone 5 heel eenvoudig op je fietsstuur met een houder van Biologic. Nu kun je navigeren terwijl je fietst! Alle toetsen zijn ook door het waterdichte hoesje heen goed te bedienen. Ideaal voor de fietser die ook in de winter graag een tochtje maakt, en een ideaal cadeau van Sinterklaas (of Kerstman) voor de man of vrouw die verder alles al heeft.
   

  Je kunt zelfs nog verder gaan!

   
  De elektrische fiets van E-bikez heeft al een heel groot bereik, dat is een van de grote voordelen en verkoopargumenten van de E-bikez fietsen. Maar Sinterklaas en Kerstman weten nog wel een speciaal cadeau voor mensen die per rit meer van 120 kilometer willen maken. Speciaal voor hen verkoopt E-bikez ook losse accu's voor hun elektrische fietsen. Eventueel met een extra los acculaadsnoer. Handig om op je werk neer te leggen zodat je daar ook altijd je accu kan opladen. Zo hoef je je echt nooit zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten met je elektrische fiets. 

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen