Uitneembare accu's op elektrische fietsen

  Uitneembare accu's op elektrische fietsen
  Wanneer je een elektrische fiets gaat kopen zijn er een groot aantal beslissingen die je moet nemen. 

   

  Wanneer je een elektrische fiets gaat kopen zijn er een groot aantal beslissingen die je moet nemen. Was je vroeger bij wijze van spreken al klaar als je wist of je een Union of een Gazelle wilde en hadden die merken maar één of twee modellen. Tegenwoordig zijn het er vele tientallen. Zo veel dat de verkopers een sales-training moeten doen. Waarna ze helaas maar al te vaak nog steeds niet voldoende weten over hun producten om je goed van dienst te zijn.
   

  De accu is het hart van je fiets

  Een elektrische fiets van E-bikez wordt standaard geleverd met een uitneembare accu. Dat is belangrijk omdat niet iedereen een oplaadpunt in zijn tuin of schuurtje heeft. Bovendien heeft een accu nogal te lijden van kou, dus zeker in de winter (als het ooit nog koud wordt deze winter) is het beter om de accu binnen te bewaren. Dan kun je hem gelijk goed opgeladen houden, dan sta je nooit voor verrassingen.
   

  De accu en het bereik van je fiets

   
  'Bij normaal gebruik gaat deze accu ongeveer 90 kilometer mee'. Maar wat is nou normaal gebruik? Dat is in Arnhem zeker anders als in Amsterdam. Ik moet zeggen dat in die zin de accu van E-bikez niet tegenvalt. Ondankt het heuvelachtige terrein dat betekent dat de accu regelmatig hard moet werken,is het bereik meestal rond de 90 kilometer op een volle accu. Elk heuveltje wat je opgaat moet je ook weer af zal ik maar denken, en als je stopt met trappen stopt vanzelf ook je motor. Misschien dat het daarom wel meevalt met het stroomgebruik, wie zal het zeggen. In elk geval stemt het resultaat tot tevredenheid.
   
   

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

  Het belang van een goede actieradius

  Lees hier meer over het belang van een goede actieradius van uw elektrische fiets.

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen