Woon-werk verkeer per elektrische fiets

  Woon-werk verkeer per elektrische fiets
  Voor veel mensen is de fiets het enige vervoermiddel, ook voor het woon-werk verkeer. Vooral tijdens de herfststormen is de elektrische fiets dan onontbeerlijk.

   

  Voor veel mensen is de fiets het enige vervoermiddel, ook voor het woon-werk verkeer. Dan heb je weinig keuze, je zult er gewoon doorheen moeten. Door weer en wind is dan de praktijk van alle dag. Eigenlijk is een elektrische fiets dan onontbeerlijk, vooral in de stormen van November. Want wat gebeurt er? Als er storm op komst is, dan geven ze wel een weerwaarschuwing af, maar als je je baas belt dat je liever thuis blijft dan krijg je alsnog de wind van voren. In de meeste beroepen wordt je nog steeds verplicht om elke dag op te komen dagen. Dus raap je alle moed bij elkaar en stapt op de fiets om naar je werk te gaan.
   

  Ploeterend naar je werk en bezweet aankomen

   
  Tegen regen kun je je kleden, daarvoor zijn regenpakken en poncho's genoeg te koop. Bij storm en regen kun je jezelf beschermen tegen de regen, maar de storm is een ander probleem. Op een traditionele fiets wordt het ritje naar je werk een worsteling. Tegen de wind in ploeter je, neus omlaag. Je gaat een half uur eerder weg dan je gewend bent, want al trap je nog zo hard door, de wind is als een muur waar je doorheen moet. Op pure wilskracht zet je door, zet je alle zeilen bij. Tegen de stormwind in word je fietstocht wel een heel inspannende oefening. Je komt uitgeput aan op je werk. 'Fietsend naar je werk is leuk, maar niet op dit soort dagen,' denk je.
   

  Je collega met de elektrische fiets

   
  Intussen stapt je collega met de elektrische fiets op zijn gewone tijd op zijn fiets. Regenpak aan tegen de regen en rustig trappend met zijn trapondersteuning op 4. Het ritje naar het werk is net zo ontspannen en snel als alle andere dagen. Fier rechtop zit hij op zijn elektrische fiets genietend van de wind in zijn haren. Ontspannen zet hij als de wind aanzwelt de trapondersteuning op maximaal en fietst met dezelfde inspanning als voorheen door de muur van de wind heen. Fluitend zet hij zijn fiets in het fietsenhok en begint uitgerust aan zijn werkdag. Fietsend naar je werk kan leuk zijn, ik ga ook maar eens zo'n elektrische fiets aanschaffen,' denk je.
   
  'Waar heb je die fiets gekocht' vraag je.
  'Bij E-bikez natuurlijk' is het antwoord...

  Meer dan 25% problemen met accu van de e-bike

  In de uitzending van RADAR, kwam naar voren dat In Nederland meer dan een kwart problemen heeft met de accu van zijn/haar elektrische fiets. 

  Elektrische fietsen nu tot wel 50% korting! Van €1799,- nu voor €899,-!

  Veel fietsmerken bieden standaard hoge kortingen aan, andere elektrische fietsmerken vrijwel nooit. Waarom is dit?

  Slecht gesteld met garantie voor e-bikes

  De bedrijven die hun garantievoorwaarden het beste op orde hadden waren: E-bikez, Shinga en BRIK.

  E-bikez in heuvelachtig Frankrijk

  Lees hier de ervaring van Adriana van de Vrie-Dijkland. Zij gebruik de Spark ONE regelmatig in het heuvelachtige Frankrijk.

  Zorg goed voor jezelf en je fiets in de vrieskou

  De temperatuur is weer gedaald naar het vriespunt. Maar met dat lekkere zonnetje erbij en een dikke jas en handschoenen aan is het heerlijk om op de fiets te stappen de komende dagen! 

  Elektrische vouwfiets mee op vakantie!

  Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze collectie, de FLEX een elektrische vouwfiets met zeer krachtige motor en accu!

  Fietsen en Corona

  Lees hier hoe fietsen u kan beschermen tegen Corona.

  Bijna de helft van alle potentiele e-bikers zegt dat zij een e-bike zouden gebruiken als alternatief voor de auto

  27% van de Europeanen kopen eerder een e-bike dan vóór de COVID-19-pandemie.

  Fiets en wordt beloond!

  Regelmatig de fiets pakken in de provincie Utrecht wordt nu beloond! 

  Sinterklaas of Kerst cadeautjes: accessoires voor je elektrische fiets

  December is de maand van het geven, van geschenken voor iedereen, of ze nu van Sinterklaas, de Kerstman of Channuka komen. 

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen