Een terugblik op 2014

  Een terugblik op 2014
  Hoe was 2014 voor E-bikez, wat waren de grootste veranderingen en resultaten voor dit jaar? Nieuwsgierig, lees hier meer.
  Hoe was 2014 voor E-bikez, wat waren de grootste veranderingen en resultaten voor dit jaar? Nieuwsgierig, lees hieronder meer.

  Nieuwe modellen 
   
  De beslissing van vorig jaar, het stoppen met de verkoop van onze elektrische fietsen via dealers, heeft zeer goed uitgepakt. Wij hebben de elektrische fiets de Spark ONE een flinke upgrade kunnen gegeven en de prijs hetzelfde gelaten. Dit konden we alleen realiseren zonder de dure tussenhandel. De originele Spark werd de Spark ONE! Ook hebben we de Spark en de VOLT uitgebracht met trapkracht-sensoren.
   
  Winnaar Spark ONE
   
  Na de introductie van onze nieuwe elektrische fietsen: Spark GO, Spark ONE , Spark DELUXE en VOLT DELUXE, merken we vrijwel direct dat we een goede beslissing hadden gemaakt om onze elektrische fietsen aan te passen en te verbeteren. Dit begon met het winnen van de overal score voor de Spark ONE, getest door het grootste  door de online platform voor elektrische fietsen: elektrischefietsen.com. We waren erg blij met dit resultaat, maar we waren nog nieuwsgieriger naar de mening van onze klanten. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt dat klanten hun ervaringen achter kunnen laten op onze website. Sindsdien krijgen we veel positieve ervaringen over onze elektrische fietsen en service. Dit geeft ons echt een enorme motivatie om onze service en  elektrische fietsen service  te blijven verbeteren.  
   
  Testcentrum Utrecht
   
  Vanaf onze oprichting realiseren wij al proefritten en alle service aan huis of op het werk. Omdat wij geen fysieke verkooppunten meer hebben in de vorm van dealers, hebben wij sinds maart 2014 ook een testcentrum in Utrecht. Ons testcentrum is gevestigd in een oud monumentaal pand ( aan de Laan van Chartroise). Hier ontvangen wij u graag en heeft u alle tijd om de elektrische fietsen te testen in onze mooie omgeving.
   
  Trapkracht sensoren
   
  Het idee om een trapkracht-sensor te gebruiken speelde al een tijd, maar we waren iets terughoudend door signalen uit de markt m.b.t. defecten en onderhoud voor een dergelijk systeem. Na het testen van diverse systemen vonden we gelukkig een robuust en onderhoudsvrij systeem (TMM4 sensor), dat in Nederland is ontwikkeld. Dit systeem hebben we geïntegreerd in onze Spark Deluxe en Volt DELUXE modellen. Het fietst echt fantastisch en dat het robuust is blijkt, want we hebben minder dan 1% garantiezaken gehad met de Spark en VOLT DELUXE.
   
  Verkoop 2014
   
  Het stoppen met verkoop via dealers was erg spannend, ongeveer  50% van onze verkoop ging in 2013 via het dealerkanaal. Toch hebben we een totale groei weten te realiseren van 29% t.o.v. 2013. De directe verkoop is gegroeid met 258% t.o.v. vorig jaar. We zijn hier erg blij mee en we willen al onze klanten bedanken in het vertrouwen en de keuze voor E-bikez!
   

  NIEUW in 2023: Connected: “SMART e-bikes”

  SMART e-bikes? Benieuwd wat we hiermee bedoelen? Lees dan verder.

  "GAIA" e-bike test 2020

  De goedkoopste GAIA uitvoering wint op 0,1 punt na de AD-Fietstest-2020.

  WINNAAR ''Spark evo'' e-bike test 2017

  Ook dit jaar is de Spark evo als beste getest op prijs-kwaliteit in de categorie €1500 t/m €1999!

  WINNAAR ''NeXt'' e-bike test 2017

  De nieuwe e-bike NeXt is voor het eerst getest en winnaar in de Prijs/kwaliteit categorie €2000 t/m €2499! 

  Een terugblik op 2016

  Hoe was het jaar 2016 voor ons? Wat waren de mijlpalen, veranderingen en groei van 2016?

  E-bikez beste garantie van Nederland

  E-bikez is als beste beoordeeld op garantievoorwaarden van bijna zestig merken in Nederland!

  WINNAAR ''Spark Go'' e-bike test 2016

  Ook de Spark go is dit jaar winnaar! Prijs/kwaliteit winaar in de categorie €1000 t/m €1499. 

  WINNAAR ''Spark evo'' e-bike test 2016

  De Spark evo is dit jaar als beste getest! Winnaar in de Prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. 

  Een terugblik op 2015

  Hoe was het jaar 2015 voor ons? Wat waren de belangrijkste momenten, veranderingen en groei van 2015?

  WINNAAR elektrische fietsen test 2015

  ''Spark DELUXE'' is winnaar in de categorie €1500 t/m €1999! Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor e-bikes van de Benelux.

    
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen