Over E-bikez elektrische fietsen

  Over E-bikez elektrische fietsen  E-bikez
  Wij zijn een Nederlands elektrische fietsmerk dat sinds 2011 kwalitatief hoogstaande elektrische fietsen ontwerpt en aanbiedt. Onze elektrische fietsen bestaan alleen uit de beste kwaliteits-onderdelen, waardoor we de nieuwste technologieën aanbieden met een zeer betrouwbare kwaliteit.
   
  Uitzonderlijke service
  Als u bij een e-bike bij ons koopt ontvangt u automatisch onze hoogstaande garantie en service. Wij hebben al sinds 2011 een van de beste service en garantievoorwaarden (vooral de afwikkeling daarvan) van Nederland. Dit is te zien aan onze klantervaringen en keurmerken.   

  High-end e-bikes
  Wij gebruiken alleen de beste onderdelen die er op de markt beschikbaar zijn. Wij kijken naar de laatste technologieën op het gebied van prestatie, comfort en design. Door een strenge controle en research gaat dit nooit ten koste van de degelijkheid van uw e-bike. Wij kiezen dus alleen systemen en onderdelen waarvan wij zeker weten, dat deze laag in storing en onderhoud zijn.

  als beste getest

  De Brooklyn Mono winnaar 2022 en 2023

  topDe Brooklyn Mono winnaar 2022 en 2023

  De Brooklyn Mono is een uitzonderlijk sportieve en mooie elektrische fiets met high-end specificaties. De next-gen e-bike is niet voor niets in 2022 als beste koop uitgeroepen door de nationale fietstest in het Algemeen Dagblad. Deze winnaar is uitgevoerd met de Gates CDX Carbon Belt-drive systeem in combinatie met het traploos schakelen van ENVIOLO. In 2023 werd deze e-bike door kieskeurig als beste getest.
  Vyber Ride S1 Pro winnaar 2022

  topVyber Ride S1 Pro winnaar 2022

  Vyber Ride S1 Pro won in 2022 de grootse landelijke e-bike test in samenwerking met het AD. De S1 Pro is een prachtig afgewerkte elektrische fiets. De buis-accu is strak weggewerkt in het frame. Voor de S1 Pro zijn alleen high-end onderdelen gebruikt zoals high-end accu cellen, hydraulische schijfremmen van Shimano en krachtige, maar ook  stille Vyber middenmotor met 80Nm.
  Algemeen Dagblad Fiets-test 2020 (op 0,1 punt de winnaar)

  topAlgemeen Dagblad Fiets-test 2020 (op 0,1 punt de winnaar)

  Ons bestlopende model GAIA is getest door Fietstest.nl in samenwerking met het Algemeen Dagblad. De geteste versie was de goedkoopste uitvoering van de GAIA (i.v.m. test-categorie-prijs). De LUXE uitvoering komt met een CDX-CARBON riemaandrijving (Belt-drive), MAGURA-MT2 hydraulische schijfremmen en NEXUS-8 naaf. Klik hier voor de testresultaten.
  Winnaar elektrische fietsen test 2017

  topWinnaar elektrische fietsen test 2017

  Onze nieuwe e-bike NeXt is voor het eerst getest en direct winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €2000 t/m €2499. De NeXt is normaal €1999, maar met een accu-upgrade (verkooprijs incl. accu upgrade €2149), wint de fiets zelfs een categorie hoger! Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Klik hier voor de testresultaten.
  Winnaar elektrische fietsen test 2017

  topWinnaar elektrische fietsen test 2017

  De Spark evo is ook dit jaar winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Klik hier de testresultaten.
  Winnaar elektrische fietsen test 2016

  topWinnaar elektrische fietsen test 2016

  De Spark evo is winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier de testuitslag.
  Winnaar elektrische fietsen test 2016

  topWinnaar elektrische fietsen test 2016

  Ook ons instapmodel de Spark Go is dit jaar winaar prijs/kwaliteit in de categorie €1000 t/m €1499. Lees hier de testuitslag.
  Winnaar Nationale E-bike test 2015

  topWinnaar Nationale E-bike test 2015

  De nationale e-bike test uitgevoerd door de Fietsersbond en Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf, wijst uit dat het met de prijs-kwaliteit verhouding wel goed zit. In de categorie ‘E-bikes tot €1999,-’ kwam de voordeligste e-bike uit de test, de Spark ONE (€1499,-) als winnaar uit de bus. Lees hier de hoogtepunten uit de nationale e-bike test 2015, klik hier voor de hele fietstest.
  Winnaar elektrische fietsen test 2015

  topWinnaar elektrische fietsen test 2015

  De Spark DELUXE is winnaar in Prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier de testuitslag.
  Winnaar elektrische fietsen test 2014

  topWinnaar elektrische fietsen test 2014

  De Spark ONE is als beste getest tot €1499,- door elektrischefietsen.com, het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier beknopt de testuitslag.
  Service
  Service
  Eén van de belangrijkste aspecten van E-bikez elektrische fietsen is de service. Onze klanten staan altijd centraal en wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen. U bent bij ons dus geen nummer, wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om service. Onze klantenreviews hebben een gemiddelde score van een 9,4 voor onze fietsen en service. Lees hier de ervaringen van onze klanten. Ook zijn onze garantievoorwaarden door het keurmerk ''certimark'' beoordeeld met de maximale 5 sterren. Hiermee hebben wij de beste garantievoorwaarden van bijna 60 elektrische fiets merken in Nederland!


  Daarom E-bikez!
  -       Persoonlijke, eerlijke benadering 
  -       High-end onderdelen en collectie
  -       14 dagen bedenktijd (geen reden nodig voor gratis retour)
  -       Servicebeurt(en) aan huis of werk
  -       Garantie aan huis (100% kosteloos)

  We zijn blij dat de ervaringen van onze klanten onze service bevestigen: Ik wist dat ik een goede keuze had gemaakt om een elektrische fiets bij u te kopen, uw service is geweldig te noemen!” ( Dhr. Peters uit Nunspeet). Lees hier nog meer ervaringen van onze klanten.

  Wij staan altijd open voor uw mening en suggesties. Heeft u een idee hoe wij onze service nog beter kunnen maken? Neem dan hier contact met ons op.
  Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen