Over E-bikez elektrische fietsen

  Over E-bikez elektrische fietsen

  E-bikez
  E-bikez is een Nederlands elektrische fietsmerk dat sinds 2011 kwalitatief hoogstaande elektrische fietsen tegen een scherpe prijs ontwerpt. Onze elektrische fietsen bestaan uit 100% kwaliteitsonderdelen, waardoor we een betrouwbare en robuuste elektrische fiets kunnen garanderen. 

  Prijs kwaliteit
  Wij zijn altijd op zoek naar onderdelen waarbij de prijs/kwaliteit goed in balans is, hierdoor  kunnen we zeer degelijke en betaalbare elektrische fietsen op de markt zetten. Wij kunnen onze prijzen zeer scherp houden, omdat we direct aan onze klanten leveren zonder tussenkomst van de dure tussenhandel. 

  Als beste getest!

  als beste getest

  Winnaar elektrische fietsen test 2017

  topWinnaar elektrische fietsen test 2017

  Onze nieuwe e-bike NeXt is voor het eerst getest en direct winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €2000 t/m €2499. De NeXt is normaal €1999, maar met een accu-upgrade (verkooprijs incl. accu upgrade €2149), wint de fiets zelfs een categorie hoger! Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Klik hier voor de testresultaten.
  Winnaar elektrische fietsen test 2017

  topWinnaar elektrische fietsen test 2017

  De Spark evo is ook dit jaar winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Klik hier de testresultaten.
  Winnaar elektrische fietsen test 2016

  topWinnaar elektrische fietsen test 2016

  De Spark evo is winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier de testuitslag.
  Winnaar elektrische fietsen test 2016

  topWinnaar elektrische fietsen test 2016

  Ook ons instapmodel de Spark Go is dit jaar winaar prijs/kwaliteit in de categorie €1000 t/m €1499. Lees hier de testuitslag.
  Winnaar Nationale E-bike test 2015

  topWinnaar Nationale E-bike test 2015

  De nationale e-bike test uitgevoerd door de Fietsersbond en Consumentenbond in samenwerking met De Telegraaf, wijst uit dat het met de prijs-kwaliteit verhouding wel goed zit. In de categorie ‘E-bikes tot €1999,-’ kwam de voordeligste e-bike uit de test, de Spark ONE (€1499,-) als winnaar uit de bus. Lees hier de hoogtepunten uit de nationale e-bike test 2015, klik hier voor de hele fietstest.
  Winnaar elektrische fietsen test 2015

  topWinnaar elektrische fietsen test 2015

  De Spark DELUXE is winnaar in Prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier de testuitslag.
  Winnaar elektrische fietsen test 2014

  topWinnaar elektrische fietsen test 2014

  De Spark ONE is als beste getest tot €1499,- door elektrischefietsen.com, het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux. Lees hier beknopt de testuitslag.
  Service
  Service
  Eén van de belangrijkste aspecten van E-bikez elektrische fietsen is de service. Onze klanten staan altijd centraal en wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen. U bent bij ons dus geen nummer, wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om service. Onze klantenreviews hebben een gemiddelde score van een 9,3 voor onze fietsen en service. Lees hier de ervaringen van onze klanten. Ook zijn onze garantievoorwaarden door het keurmerk ''certimark'' beoordeeld met de maximale 5 sterren. Hiermee hebben wij de beste garantievoorwaarden van bijna 60 elektrische fiets merken in Nederland!


  Daarom E-bikez!
  -       Persoonlijke benadering 
  -       Een gratis proefrit aan huis of op locatie (geheel vrijblijvend)
  -       14 dagen bedenktijd (geen reden nodig voor gratis retour, de fiets mag gewoon gebruikt worden)
  -       Servicebeurt(en) aan huis of werk
  -       Garantie aan huis (100% kosteloos)

  We zijn blij dat de ervaringen van onze klanten onze service bevestigen: Ik wist dat ik een goede keuze had gemaakt om een elektrische fiets bij u te kopen, uw service is geweldig te noemen!” ( Dhr. Peters uit Nunspeet). Lees hier nog meer ervaringen van onze klanten.

  Wij staan altijd open voor uw mening en suggesties. Heeft u een idee hoe wij onze service nog beter kunnen maken? Neem dan hier contact met ons op.
  Copyright © 2019 E-bikez. Alle rechten voorbehouden | info