Wat een weelde! En natuurlijk zeiden wij ook; "dat hadden we jaren geleden al moeten doen"

  Wat een weelde! En natuurlijk zeiden wij ook;
  In juli 2015 hebben wij bij E-bikez 2 elektrische fietsen gekocht. Wij hadden een eisen- en wensenlijstje opgesteld en kwamen al snel uit bij merken en types die ruim meer dan € 2.000,- kosten. 

  Ja ons lijstje was wat luxe. (o.a. rotatiesensor, afneembare accu, mandje voorop, meerdere versnellingen en ondersteuningsniveaus, loopfunctie, dichte kettingkast, verende voorvork, verende zadelpen, Stabiel dan wel stijf frame, grote actieradius en niet duurder dan € 1.500,- per fiets). Prijs is voor ons ook belangrijk. 

  Omdat wij te weinig kennis van elektrische fietsen hebben, hebben we meer dan 100 reviews en testen gelezen van diverse fietsen. Bij de testen kwamen er een paar merken en types uit die steeds weer hoog scoorden in techniek en prijs/kwaliteit. Daarvan was de Spark One van E-bikez er één van. 
  Daarnaast vonden wij het frame er gewoon modern en mooi uitzien. We hebben een zwarte (voor mij) en een witte met kratje voorop en dubbele standaard (voor de vrouw)in juli 2015 aangeschaft. 

  Wat een weelde! En natuurlijk zeiden wij ook; "dat hadden we jaren geleden al moeten doen". Ikzelf, totaal geen fietsenrijder, heb in een paar weken tijd er al 130km mee weggetrapt. Dat is al meer dan de afstand die ik in de afgelopen 10 jaar op mijn vorige fiets heb gereden. Bang dat ik te moe ben om terug te fietsen ben ik niet meer. Gewoon de ondersteuning een tandje hoger zetten en ik kom onbezweet noch moe weer thuis, heerlijk! 

  Wat kleine afstellingen, remmen bijstellen en versnellingsnaaf controleren, kwam E-bikez thuis gewoon zonder kosten nog even doen na 2 maanden. Maakte men geen probleem van. De lijnen met de leverancier zijn kort en men staat je netjes te woord. Ook per e-mail is men altijd te bereiken voor welke vragen je ook mocht hebben. 

  De E-bikez Spark One is opgebouwd met A-kwaliteit onderdelen en is in mijn ogen vergelijkbaar met elektrische fietsen van gerenommeerde merken die € 2.500,- of meer kosten. En wat hebben die dan meer? Mogelijk een netter afgewerkt frame, of verlichting die met een knopje op het stuur te bedienen is, voor ons zaken die minder belangrijk en het prijsverschil niet waard zijn. Daarnaast zit er bij de fietsenmaker op de hoek, natuurlijk ook zijn winstmarge tussen. Bij E-bikez koop je rechtstreeks bij de leverancier. 

  Op vakantie hebben we onze hondenaanhanger achter de fiets gehangen en meerdere tochten gemaakt met onze bruine labrador Sky. De Spark One had totaal geen probleem met het extra gewicht. De fiets is ook zonder accu te gebruiken, deze fietst dan exact als een gewone fiets en dat is bij andere fietsmerken niet altijd het geval. 

  Wij zijn twee uitermate tevreden klanten en hebben geen aandelen in E-bikez. Had de fiets niet voldaan aan onze verwachtingen, dan hadden wij dat hier ook zeker geventileerd, maar we kunnen ze iedereen aanbevelen. Wij hebben twee kwalitatief goede, mooie en voordelig gekochte fietsen en hopen er nog lang plezier van te hebben. 


  meer reviews over e-bikez

  Wat een genot om op deze elektrische fiets naar het werk te gaan.

  Ervaring over E-bikez elektrische fietsen door: Ingrid Groot Bluemink uit Tilburg

  Ik rijdt er sinds oktober 2013 elke dag mee door weer en wind. Hij heeft me nog nooit laten staan!

  Ervaring over E-bikez elektrische fietsen door: Pascal Goedendorp uit Rotterdam

  Elektrische fiets Volt: een grandioze elektrische fiets!

  Ervaring over E-bikez elektrische fietsen door: P.Meijer uit Gouda

  Elektrische fiets Spark DELUXE voor mij als beste getest!

  Ervaring over E-bikez elektrische fietsen door: R.Logtenberg uit Lochem

  Elektrische fiets Spark voor mij als beste getest!

  Ervaring over E-bikez elektrische fietsen door: R.Logtenberg uit Lochem

  Copyright © 2022 E-bikez. Alle rechten voorbehouden | info