Service

Service

De eerste servicebeurt

topDe eerste servicebeurt

U kunt een servicebeurt of andere reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor uw elektrische fiets(en) rechtstreeks via onze landelijke servicepartner Distri-Net aanvragen. De voorkeur is per mail via info@distri-net.nl of eventueel via het telefoonnummer 033 286 26 56.

Een servicebeurt kost €115,- (bij twee e-bikes €170,-) en kan worden uitgevoerd op elke gewenste locatie in Nederland (m.u.v. de eilanden). De werkzaamheden gebeuren aan huis of uw ebike(s) worden meegenomen en op een later moment weer netjes terug gebracht.

Wij adviseren om de eerste servicebeurt uit te laten voeren tussen de 750 - 1250 kilometer. Mocht u in het eerste jaar minder kilometers hebben gefietst, is het toch raadzaam om een servicebeurt uit te laten voeren. Dit is voor het behoud van uw ebike zeker gewenst. Tevens is de belangrijk voor uw garantie. Zonder onderhoud te plegen aan uw ebike kan in bepaalde gevallen uw garantie komen te vervallen.

 
Gratis proefrit aan huis of op locatie

topGratis proefrit aan huis of op locatie

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een elektrische fiets is het rijgemak en de comfort. Daarom kunt u bij E-bikez de elektrische fiets uitgebreid zelf testen. Dit kan in uw eigen omgeving, op het werk of op een specifieke locatie. Bijvoorbeeld uw favoriete fietsroute, dit is geheel aan u. Voor de proefrit nemen we voldoende tijd en deze geheel is kosteloos en vrijblijvend. Bij ons zult u door onze verkoper(s) geen overhaaste beslissingen nemen. En als u dit wel doet heeft u altijd recht op: ‘Niet tevreden? Geld terug garantie (14 dagen bedenktijd)! Vraag nu uw gratis proefrit aan!
Elektrische fiets met 14 dagen bedenktijd

topElektrische fiets met 14 dagen bedenktijd

Als u na aankoop toch niet tevreden bent over uw elektrische fiets, dan heeft u bij E-bikez altijd het recht om de elektrische fiets gratis te retourneren. U heeft daar geen specifieke reden voor nodig, al zou het alleen maar zijn omdat u een te snelle beslissing heeft genomen. U kunt dan contact met ons opnemen, en wij halen de elektrische fiets dan weer op. U kunt gebruik maken van deze service tot 14 dagen na aflevering van uw elektrische fiets. Als de elektrische fiets geen beschadigingen (gebruikerssoren) heeft en het aantal verreden kilometers tot geen afschrijving zorgt (maximaal 10 km*) maken wij het volledige aankoopbedrag aan u over.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Elektrische fiets mag gebruikt worden
  • De e-bike wordt weer opgehaald
  • U krijgt het volledige aankoopbedrag terug
  • Geen reden nodig

*indien de kilometerstand op het display meer dan 10km is zijn wij -vanwege kostendekkend karakter - 25% van de fietsprijs te verminderen aan het terug te storten bedrag. De ebike is immers dan daadwerkelijk 2e hands. Gebruikerssporen zullen per expertise door Distri-net worden bekeken en waar nodig worden teruggekoppeld. 

Garantie elektrische fietsen

topGarantie elektrische fietsen

Wij zijn altijd op zoek naar de beste onderdelen voor onze elektrische fietsen tegen een betaalbare prijs. Wij gebruiken alleen A-kwaliteitsonderdelen. Mocht er toch iets mis met uw elektrische fiets zijn dan heeft u bij E-bikez standaard 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de rest van de onderdelen (zie voor details het specifieke kopje Garantie).

Als u een defect meldt van uw elektrische fiets (via de website), dan nemen wij waar mogelijk binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een herstelafspraak van uw elektrische fiets. Wij repareren uw elektrische fiets op de locatie die u wenst (thuis/werk/school/etc). Als we uw elektrische fiets niet direct kunnen repareren, dan krijgt u waar mogelijk een elektrische fiets te leen, zo komt u niet zonder elektrische te staan! Lees hier meer over garantie.
Snelle respons

topSnelle respons

Bij vragen via de website reageren wij veelal binnen 1 werkdag. Als u een defect aan uw elektrische fiets heeft zullen wij ook trachten binnen 1 werkdag een afspraak met u maken om  vervolgens de elektrische fiets weer te herstellen. Voelt u zich nooit bezwaard om contact met ons op te nemen.
Wat vindt u?

topWat vindt u?

Als u nog tips en/of opmerkingen heeft waardoor wij onze service m.b.t. onze elektrische fietsen kunnen verbeteren, dan horen wij dit graag van u. Neem dan even contact met ons op.
Copyright © 2024 E-bikez. Alle rechten voorbehouden Van Dijck fietsen | Huyser fietsen