Service

Service

De eerste servicebeurt

topDe eerste servicebeurt

U kunt een servicebeurt voor uw elektrische fiets rechtstreeks via onze servicepartner Distri-Net (033 286 26 56) aanvragen. De servicebeurt kost €75,- en kan worden uitgevoerd op elke gewenste locatie in Nederland (m.u.v. de eilanden). 

Wij adviseren om de eerste servicebeurt uit te laten voeren tussen de 750 - 1250 kilometer. Mocht u in het eerste jaar minder kilometers hebben gefietst, is het toch raadzaam om een servicebeurt uit te laten voeren. Dit is voor het behoud van uw ebike zeker gewenst.

 
Gratis proefrit aan huis of op locatie

topGratis proefrit aan huis of op locatie

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een elektrische fiets is het rijgemak en de comfort. Daarom kunt u bij E-bikez de elektrische fiets uitgebreid zelf testen. Dit kan in uw eigen omgeving, op het werk of op een specifieke locatie. Bijvoorbeeld uw favoriete fietsroute, dit is geheel aan u. Voor de proefrit nemen we voldoende tijd en deze geheel is kosteloos en vrijblijvend. Bij ons zult u door onze verkoper(s) geen overhaaste beslissingen nemen. En als u dit wel doet heeft u altijd recht op: ‘Niet tevreden? Geld terug garantie (14 dagen bedenktijd)! Vraag nu uw gratis proefrit aan!
Service aan huis of op locatie

topService aan huis of op locatie

Onze servicepartner Distri-Net heeft veel uitrijpunten, en daar komen elk jaar gemiddeld 10 uitrijpunten bij! Zo wordt u altijd en overal snel geholpen. De servicebeurt of garantiezaken van uw elektrische fiets worden thuis of op het werk uitgevoerd, of op een locatie die u wenst. Wanneer we uw elektrische fiets niet direct kunnen herstellen krijgt u van ons elektrische fiets te leen, zo komt u nooit zonder elektrische fiets te staan. 
Garantie elektrische fietsen

topGarantie elektrische fietsen

Wij zijn altijd op zoek naar de beste onderdelen voor onze elektrische fietsen tegen een betaalbare prijs. Wij gebruiken alleen A-kwaliteitsonderdelen. Mocht er toch iets mis met uw elektrische fiets zijn dan heeft u bij E-bikez standaard 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de rest van de onderdelen (zie voor details het specifieke kopje Garantie).

Als u een defect meldt van uw elektrische fiets (via de website), dan nemen wij waar mogelijk binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een herstelafspraak van uw elektrische fiets. Wij repareren uw elektrische fiets op de locatie die u wenst (thuis/werk/school/etc). Als we uw elektrische fiets niet direct kunnen repareren, dan krijgt u een elektrische fiets te leen, zo komt u niet zonder elektrische te staan! Lees hier meer over garantie.
Snelle respons

topSnelle respons

Bij vragen via de website reageren wij binnen 1 werkdag. Als u een defect aan uw elektrische fiets heeft zullen wij ook binnen 1 werkdag een afspraak met u maken om de elektrische fiets weer te herstellen. Voelt u zich nooit bezwaard om contact met ons op te nemen.
Wat vindt u?

topWat vindt u?

Als u nog tips en/of opmerkingen heeft waardoor wij onze service m.b.t. onze elektrische fietsen kunnen verbeteren, dan horen wij dit graag van u. Neem dan even contact met ons op.
Copyright © 2020 E-bikez. Alle rechten voorbehouden | info