Service

Service

De eerste servicebeurt met extra garantie

topDe eerste servicebeurt met extra garantie

Certimark garantiekeurmerk
Wanneer u een elektrische fiets koopt, dan is de eerste servicebeurt belangrijk. Daarom raden wij aan om gelijktijdig met uw elektrische fiets een servicebeurt aan te schaffen. Een servicebeurt aan huis of op het werk kost €69 en wordt uitgevoerd door FietsNED of Distri-Net. Daarbij geeft deze servicebeurt recht op extra garantie.

Wanneer u bij ons een servicebeurt aanschaft en deze binnen een half jaar door FietsNED of Distri-Net uit laat voeren en/of binnen 750 km, dan heeft u recht op extra lange garantie. U ontvangt dan 6 jaar garantie op het frame en 3 jaar garantie op het elektrische deel van uw elektrische fiets (incl. accu en motor). Standaard heeft u 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op alle onderdelen (inclusief het elektrische deel). Klik hier voor meer informatie over garantie.

Bij aanschaf van een servicebeurt krijgt u een coupon die u in kunt leveren bij FietsNED of Distri-Net. Deze coupon is 6 maanden geldig. Na de eerste servicebeurt raden wij aan uw elektrische fiets jaarlijks een servicebeurt te geven.

U kunt een (extra) servicebeurt voor uw elektrische fiets rechtstreeks via onze servicepartner FietsNED (088 112 112 3) of Distri-Net (033 286 26 56) aanvragen. De servicebeurt kan worden uitgevoerd op elke gewenste locatie in Nederland (m.u.v. de eilanden). 
 
Gratis proefrit aan huis of op locatie

topGratis proefrit aan huis of op locatie

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een elektrische fiets is het rijgemak en de comfort. Daarom kunt u bij E-bikez de elektrische fiets uitgebreid zelf testen. Dit kan in uw eigen omgeving, op het werk of op een specifieke locatie. Bijvoorbeeld uw favoriete fietsroute, dit is geheel aan u. Voor de proefrit nemen we voldoende tijd en deze geheel is kosteloos en vrijblijvend. Bij ons zult u door onze verkoper(s) geen overhaaste beslissingen nemen. En als u dit wel doet heeft u altijd recht op: ‘Niet tevreden? Geld terug garantie (14 dagen bedenktijd)! Vraag nu uw gratis proefrit aan!
Elektrische fiets met 14 dagen bedenktijd

topElektrische fiets met 14 dagen bedenktijd

Als u na aankoop toch niet tevreden bent over uw elektrische fiets, dan heeft u bij E-bikez altijd het recht om de elektrische fiets gratis te retourneren. U heeft daar geen specifieke reden voor nodig, al zou het alleen maar zijn omdat u een te snelle beslissing heeft genomen. U kunt dan contact met ons opnemen, en wij halen de elektrische fiets dan weer kosteloos op. U kunt gebruik maken van deze service tot 14 dagen na aflevering van uw elektrische fiets. Als de elektrische fiets geen beschadigingen heeft maken wij het volledige aankoopbedrag dezelfde dag nog aan u over.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Elektrische fiets mag gebruikt worden
  • De e-bike wordt gratis weer opgehaald
  • U krijgt het volledige aankoopbedrag terug
  • Geen reden nodig

Bij veel aanbieders van elektrische fietsen heeft u een bedenktijd, maar alleen bij E-bikez is het toegestaan om de elektrisch fiets te gebruiken en wordt deze ook weer kosteloos opgehaald!
Service aan huis of op locatie

topService aan huis of op locatie

Onze servicepartner FietsNED en Distri-Net hebben meer dan 100 uitrijpunten, en daar komen elk jaar gemiddeld 10 uitrijpunten bij! Zo wordt u altijd en overal snel geholpen. De servicebeurt of garantiezaken van uw elektrische fiets worden thuis of op het werk uitgevoerd, of op een locatie die u wenst. Wanneer we uw elektrische fiets niet direct kunnen herstellen krijgt u van ons elektrische fiets te leen, zo komt u nooit zonder elektrische fiets te staan. Daarnaast biedt FietsNED ook een pech onderweg service voor uw elektrische fiets aan. Dit is een soort ANWB voor elektrische fietsen, met het verschil dat de elektrische fiets vaak onderweg wel wordt gerepareerd en u verder kunt fietsen op uw elektrische fiets. Lukt de reparatie niet direct dan brengt FietsNED u naar de locatie waar u naar onderweg was, en komt E-bikez zelf langs om de elektrische fiets te repareren.
Garantie elektrische fietsen

topGarantie elektrische fietsen

Wij zijn altijd op zoek naar de beste onderdelen voor onze elektrische fietsen tegen een betaalbare prijs. Wij gebruiken alleen A-kwaliteitsonderdelen. Mocht er toch iets mis met uw elektrische fiets zijn dan heeft u bij E-bikez standaard 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de rest van de onderdelen. Laat u binnen 6 maanden na de aanschafdatum een servicebeurt door FietsNED of Distri-Net laat uitvoeren dan heeft u extra garantie: 6 jaar garantie op het frame  en 3 jaar op alle onderdelen die bij het elektrische deel van uw elektrische fiets horen. Als u een defect meldt van uw elektrische fiets (via de website), dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een herstelafspraak van uw elektrische fiets. Wij repareren uw elektrische fiets op de locatie die u wenst (thuis/werk/school/etc). Als we uw elektrische fiets niet direct kunnen repareren, dan krijgt u een elektrische fiets te leen, zo komt u niet zonder elektrische te staan! Lees hier meer over garantie.
Snelle respons

topSnelle respons

Bij vragen via de website reageren wij binnen 1 werkdag. Als u een defect aan uw elektrische fiets heeft zullen wij ook binnen 1 werkdag een afspraak met u maken om de elektrische fiets weer te herstellen. Voelt u zich nooit bezwaard om contact met ons op te nemen.
Wat vindt u?

topWat vindt u?

Als u nog tips en/of opmerkingen heeft waardoor wij onze service m.b.t. onze elektrische fietsen kunnen verbeteren, dan horen wij dit graag van u. Neem dan even contact met ons op.
Copyright © 2018 E-bikez. Alle rechten voorbehouden