Elektrische fiets Testcentrum Utrecht

  Elektrische fiets Testcentrum Utrecht

  Naast een proefrit aan huis kunt u onze elektrische fietsen ook proberen in ons testcentrum in Utrecht. We hebben alvast een rondje van 1 km voor u uitgestippeld (zie foto hieronder). Als u de elektrische fiets liever wat langer probeert, kan dat natuurlijk ook! U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige route nemen, waar u gelijk de kracht van de motor van de elektrische fiets kunt testen op een helling. Daarnaast kunt u rustig op uw gemak langs de rivier de Vecht fietsen. 

  Maak hier een afspraak om een elektrische fiets bij ons testcentrum in Utrecht te proberen.

  Combineer uw E-bikez bezoek met een dagje uit in Utrecht. De stad Utrecht is erg leuk om te bezoeken, gezellig en niet te druk. Lees hier meer voor een dagje uit in Utrecht.

  Openingstijden testcentrum Utrecht

  U kunt op afspraak onze elektrische fietsen proberen bij ons in Utrecht. Wij zijn geopend op van dinsdag t/m zaterdag (op afspraak)
   
  Zaterdag testcentrum Utrecht
  U kunt ons ook bezoeken tijdens het fiets-seizoen op de zaterdag. Informeer buiten het fiets-seizoen (novemver - maart) naar de mogelijkheden. Als u op zaterdag langs wilt komen kan dit alleen op afspraak.

  Klik hier om een afspraak maken.

  Zaterdag aan huis
  Vanaf april tot en met oktober verzorgen wij ook op zaterdag proefritten met onze elektrische fietsen aan huis. Houd u er rekening mee dat er een beperkt aantal ritten beschikbaar zijn voor de zaterdag. Informeer buiten het fiets-seizoen (november- maart) naar de mogelijkheden.

  Klik hier om een afspraak maken.

  Openingstijden testcentrum Utrecht
  klik op de afbeelding om te vergroten

  Bezoek testcentrum Utrecht

  U vindt het testcentrum voor onze elektrische fietsen aan de Laan van Chartroise 174 in Utrecht. Nummer 174 is op de hoek van de Laan van Chartroise direct aan de rotonde Marnixlaan /Laan van Chartroise. 

  Parkeren
  We hebben een ruime parkeerplaats waar u gemakkelijk en gratis kunt parkeren. Als de parkeerplaats vol is kunt in in de gehele wijk gratis parkeren.

  Afspraak en bezoek
  Klik hier om een afspraak voor het testen van een elektrische fiets bij ons testcentrum in Utrecht. U bent welkom op dinsdag t/m zaterdag (op afspraak) om onze elektrische fietsen te testen in Utrecht. U heeft alle tijd om de elektrische fiets bij ons in Utrecht te proberen. Mail of bel ons voor de mogelijkheden om ons op zaterdag te bezoeken, voorkom dat u voor een dichte deur staat door altijd een afspraak te maken.

  Elektrische fiets testcentrum Utrecht
  Laan van Chartroise 174
  3552 EZ Utrecht
  Bezoek testcentrum Utrecht
  klik op de afbeelding om te vergroten
  Copyright © 2019 E-bikez. Alle rechten voorbehouden | info